CUM MINT FEMEILE IN FUNCTIE DE ZODIE:

Berbec: Aceste native apeleaza la minciuni doar daca sunt cumva nevoite. Chiar si atunci, le este foarte greu sa o faca, Sunt vazute ca niste femei serioase si responsabile, iar distorsionarea realitatii este acceptata cu greu.

Taur: Femeia din Taur nu este cunoscuta ca fiind mincinoasa, totusi, avand in vedere binecunoscuta incapatanare a acesti zodii, aceasta isi poate sustine punctul de vedere, dincolo de orice adevar. Nativa Taur minte rar si cu perdea.

Gemeni: Nativei din Gemeni nu ii place minciuna, insa le place enorm sa mai infloreasca realitatea lucrurilor pe care le povestesc.

Rac: Femeia din Rac nu este obisnuita sa minta si pentru a evita situatiile de aceasta natura, prefera sa se detaseze cu eleganta sau sa se retraga din acea situatie. Aceasta nativa este departe de a fi catalogata drept o mincinoasa.

Leu: Nativele Leu mint doar cand se afla in pericolul de a-si pierde autoritatea. Orgoliul lor trebuie sa ramana intact, la fel si imaginea. Sunt extrem de manipulatoare si mai degraba recurg la asa ceva decat la minciuna.

Fecioara: Aceste femei sunt foarte discrete, minciunile lor sunt rare si bine gandite. De cele mai multe ori nici nu le observi minciunile.

Balanta: Nativele Balanta mint prin omisiune. Ceva de genul jumatatilor de adevar, ceva nevinovat. In mare, mint doar ca sa para mai interesante.

Scorpion: Femeile Scorpion nu sunt adeptele minciunilor. dar o fac daca sunt nevoite, te mint privindu-te senin in ochi si cu zambetul pe buze. Se pot da de gol prin ciniscmul, dualitatea si intrigile la care apeleaza atunci cand mint.

Sagetator: Aceste native sunt cele mai nepricepute in ale minciunii. Le lipseste inspiratia atunci cand trebuie sa spuna vreo minciuna, asa ca o fac rar.

Capricorn: Femeile Capricorn mai mint, dar de cele mai multe ori nu pentru a rani pe cineva. Apeleaza la minciuna in special pentru interes personal, pentru a avea ceva de castigat.

Varsator: Aceste femei sunt mai putin mincinoase si mai degraba inventive. Dar si daca vor sa minta, se folosesc de anumite tehnici astfel incat nimeni nu poate descoperi minciuna. Mint mereu cu un scop precis.

Pesti: Aceste native mint in special pentru a se apara. Nu folosesc minciunile impotriva cuiva, ci in ceea ce priveste persoana lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s