CUM MINTE UN BARBAT IN FUNCTIE DE ZODIE:

CUM MINTE UN BARBAT IN FUNCTIE DE ZODIE:

Berbecul: barbatul Berbec este foarte laudaros, va tinde sa imbogateasca discursurile despre o zi de munca sau despre activitatile sale intelectuale de ex. cu lucruri neadevarate. Aceste minciuni pot fi nevinovate, dar daca se tot repeta, imaginea lui poate fi stirbita pentru ca nimeni nu il va mai crede.

Taurul: este un barbat iubitor si dragastos, de aceea niciodata nu iti va spune ca nu arati bine sau ca o piesa vestimentara nu te avantajeaza, chiar daca el nu crede ca lucrurile stau astfel. Te va complimenta non stop. Pentru el esti perfecta asa cum esti.

Gemeni: Nativului din Gemeni ii place sa infloreasca. Nu prea poti sa-ti dai seama cand minte si cand spune adevarul. Atunci cand este prins cu mata-n sac, se va folosi de o alta minciuna ca sa se scoata. Nu va recunoaste sub nicio forma ca minte.

Racul: Chiar daca este o fire sensibila, barbatul din Rac nu va recunoaste niciodata ca sufera sau ca trece printr-o perioada dificila. Te va minti spunandu-ti ca este ok, dar tu sa nu il crezi. La fel procedeaza si cand iti spune ca este bine, chiar daca in sufletul lui, sufera.

Leul: In general, Leii nu mint, dar atunci cand singura cale prin care pot obtine anumite lucruri este minciuna, vor apela la ea fara sa stea prea mult pe ganduri, la fel si in cand nu vor ca imaginea lor sa fie patata.

Fecioara: Nativul Fecioara este o fire perfectionista si nu poate concepe sa aiba parte de greseli. Apeleaza la minciuni pentru a ascunde aceste greseli, in cazul in care le face.

Balanta: Barbatul din Balanta este cel mai sincer si va evita sa te minta. Chiar si o minciuna mica si nevinovata ii poate aduce remuscari. Prefera sa spuna adevarul verde in fata.

Scorpionul: Nativul din Scorpion este un impatimit al aventurilor amoroase si este in stare sa minta pentru a si le ascunde. De asemenea, nu va ezita niciodata sa apeleze la minciuna ori de cate ori vrea sa obtina ceva.

Sagetatorul: Acesti nativi nu obisnuiesc sa minta, insa atunci cand sunt obligati sa faca ceva contra vointei lor, vor apela la minciuna pentru a scapa.

Capricornul: Acest barbat este foarte preocupat de statutul social si prin urmare va apela la orice fel de minciuni pentru a nu-si strica imaginea si pentru a-si ascunde orice greseala si pentru a obtine ce doreste. Are tendinta de a inflori foarte mult in ceea ce priveste activitatile si realizarile sale.

Varsatorul: Barbatul din Varsator iubeste tot ceea ce este frumos si de aceea te va minti pana si atunci cand iti va spune ca pentru el esti cea mai frumoasa, deoarece ochii lui fug mereu in jur dupa alte femei si pe extrem de multe le considera cele mai frumoase.

Pestii: Aceasta zodie este cea mai mincinoasa. Barbatii Pesti vor minti cand vine vorba de sentimentele lor, deoarece nu le place sa-si exprime adevaratele sentimente de teama ca pot fi raniti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s