Cum sa incepi o relatie

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Berbec si cum sa termini:

E bine sa te apropii de el pe plan intelectual, eventual invitandu-l la teatru, la muzeu, imprumutandu-i sau cerandu-i o carte buna. Trebuie in permanenta sa tii pasul cu el, sa fii activ, dinamic, sa aduci idei noi; ii veti trezi astfel admiratia. Nu opuneti rezistenta prea mare in neintelegeri, ci cedati in final, – e o figura dibace pentru a-l face sa se simta bine, ca sef. Fiti sportiv performant si punctual si economisiti-va in permanenta energia pentru a putea tina pana la capat pasul cu el. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Berbec: Acest lucru nu e foarte greu si adesea pleaca singur, fara ca sa faci ceva deosebit pentru asta. Altfel, e de ajuns sa-l refuzi o data, de doua ori, in timpul elanurilor sale amoroase, sa te retragi in cochilia ta atunci cand el este volubil, sa contramandezi o iesire in societate, sa-l contrazici, sa te ineci in conformism.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Taur si cum sa termini:

Un bun inceput poate fi intr-o atmosfera de intimitate, ca de pilda cea de la biroul lui sau de acasa, la el. Va va fi recunoscator daca nu-l veti plictisi cu angoasele dvs. si daca veti discuta un subiect care sa-l pasioneze, ca arta de pilda. Accepta greu o prima intalnire si, de aceea, atunci cand acest lucru se intampla, cu siguranta ca va ia in serios. Fiind un mare gurmand, apreciaza o mancare buna si un vin pe masura, fara insa ca acestea sa fie servite intr-un local de un lux orbitor, caci spiritul sau de economie va fi socat. Cadourile trebuie sa fie utile si de un bun gust desavarsit, altfel veti scadea automat in ochii sai, poate chiar il veti jigni. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Taur: E un lucru foarte greu, in special daca e legatura mai veche. Foarte indicata este solutia unor continue insatisfactii sexuale pe care le va resimti foarte puternic, data fiind natura sa profund senzuala. Pe plan temperamental, va fi foarte iritat daca se vor ivi dizarmonii in mediul sacru al caminului, daca va fi ridiculizat pentru atasamentul sau fata de familie, daca veti face remarci grosolane si de prost gust, veti crea dezordine, veti fi risipitor etc. – adica exact ceea ce contravine cel mai mult inclinatiilor sale native.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Gemeni si cum sa termini:

Trebuie etalat un anumit grad de cultura si de eruditie pentru a cuceri un nativ din Gemeni. Subiectele sale preferate de discutie graviteaza in jurul cartilor – in primul rand, apoi in domeniul cinematografiei, al diverselor teorii despre arta etc. Veti dobandi stima sa daca sunteti foarte competent intr-un domeniu anume. Ideea de baza intr-o relatie cu el este de a-i trezi in permanenta curiozitatea si de a aduce mereu un suflu nou relatiei, idei originale si chiar extravagante. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Gemeni: Nu e lucru foarte greu. Daca nu pleaca singur, potrivit obiceiurilor sale nomade, nu aveti decat sa va afundati in rutina existentei cotidiene, sa fiti plictisitor, conformist(a) cat se poate, sa-l criticati. In ideile sale indiferent care ar fi ele si sa fiti foarte posesiv(a). Intoxicati-l cu problemele dvs. – toate acestea sunt arhisuficient pentru a-l determina sa plece in mare graba.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Rac si cum sa termini:

Atmosfera e recomandabil sa fie romantica – de pilda o masa intima, la lumina lumanarilor, pe muzica de Chopin, cu o mancare aleasa si un vin bun. Faceti-l sa rada, nu va avantati in discutii prea speculative si invatati sa-l ascultati in tot ceea ce va povesteste – mai ales ca povesteste frumos. Remarcati-i un obiect deosebit de vestimentatie si faceti-i complimente. Discutati pe teme de arta, cereti-i sfaturi (se va simti in elementul sau) si nu uitati ca-i plac copiii. Nu-l criticati si nu faceti nimic din ceea ce stiti ca ar contraveni inclinatiilor sale. Un loc bun in care poate fi abordat este pe malul unei ape, de preferat in noptile cu luna, caci in aceasta ambianta va scapa mult mai usor de complexele sale. Ii puteti proba minunata sa capacitate de devotiune in caz ca nu va simtiti prea bine si fiti sigur ca timpul pe care vi l-a dedicat va atarna greu in balanta sentimentelor sale. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Rac: Exista retete sigure pentru aceasta, dar procesul e in sine greu si complicat, caci nativii din Rac pot deveni, in anumite situatii, extrem de incapatanati. In general, e foarte umilitor pentru el sa-l critici incontinuu si e de-a dreptul zdrobitor sa-l faci sa se simta ridicol. Ii poti potenta starile de deprimare aratandu-te tu insuti deprimat, nelinistit, anxios. Te inconjori de mister, devii prozaic, rudimentar, ii descompletezi colectiile, ii arunci ”vechiturile”, iti bati joc de traditii si – punct culminant – ii critici mama. Il faci sa fie nesigur pe el si nu-i dai acea incredere de care are atata nevoie, dezorganizezi caminul afectandu-i siguranta personala, nu-i menajezi de loc susceptibilitatile, nu-l asculti cand iti povesteste despre el etc.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Leu si cum sa termini:

Ascultati-l cand va vorbeste despre viata sa, multumiti-i exagerat pentru orice cadou pe care vi-l face si evitati cu orice pret stridenta in vestimentatie si vorbaria inutila, fiti sincer(a) cu el, deschis(a) si mai ales aveti mare grija sa nu-l jigniti in demnitatea lui, caci e foarte mandru. Se bucura foarte mult cand primeste la randu-i cadouri si nu suporta zgarcenia. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Leu: Criticandu-l, facandu-i observatii in toate domeniile – inclusiv in viata intima – aratandu-i ca nu e asa de bun precum se crede si monopolizand toata atentia asupra Dvs. si nu a lui. Fiind foarte posesiv(a), ingradindu-i libertatea, aratandu-va avar(a), meschin(a), nefacandu-i nici un cadou de ziua sa de nastere, dovedind vulgaritate si vorbind urat.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Fecioara si cum sa termini:

In conversatiile cu el trebuie sa fim exacti, rigurosi, sa nu monologam si sa nu-l plictisim cu aventuri trecute. Nu sunt recomandabile exagerarile sau teribilismele pentru a-l impresiona si nici subiectele referitoare la intimitatile sale. Discutia merge foarte bine pe o tema inteligenta, de arta, literatura, mecanica sau in orice alt domeniu abordat in directia calitatilor sale. Apreciaza farmecul personal al interlocutorului, curajul si spontaneitatea sa. Cele mai bune cadouri sunt un disc sau o carte buna. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Fecioara: Desi in general iarta multe, se poate realiza si acest lucru prin a deveni vulgar, zgomotos, dezordonat, extravagant in vestimentatie si cheltuitor, la fel de vehement in critici ca si el (desi aceast lucru e cam greu) si incorect, neloial in actele ce vizeaza interesele lui – sentimentale sau materiale.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Balanta si cum sa termini:

Ii place foarte mult sa fie complimentat, admirat, elogiat. Atentie insa ca aceste aprecieri sa fie verosimile. Poti incepe o controversa cu el, caci are spirit combativ, fara a deveni insa agresiv ori vulgar. Nu ii faceti observatii atunci cand este prea cheltuitor (ceea ce se intampla des) si incurajati-l cu obiecte de lux, sau macar incercati sa tineti pasul cu el in aceasta directie. Fiti vesel, destins, intrebati-l despre tot ce e in legatura cu viata sa si discutati impreuna pe teme de arta. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Balanta: Balanta este in dezacord cu tot ceea ce se refera la dezordine, mizerie, lucruri ieftine, nedreptati flagrante si agitatie zgomotoasa si inutila. Fuge intotdeauna de plictiseala, de indiscretii si de reprosuri interminabile.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Scorpion si cum sa termini:

Pentru a intra in gratiile sale trebuie sa-l aprobi in tot ce spune si sa-l complimentezi in permanenta – cu foarte mare atentie insa si cu mult tact, caci simt minciunile (nesinceritatea in general) de la bun inceput si atunci veti obtine efectul contrar. Nu trebuiesc facute observatii peiorative la adresa vestimentatiei sale si e preferabil sa se rada la bancurile pe care le face. Ii plac toaletele extravagante la partenera, lucrurile mulate pe corp si parfumurile fine. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Scorpion: Il deranjeaza enorm minciuna, dezordinea, iresponsabilitatea si frivolitatea. Raceala sufleteasca, lipsa unei comunicari sincere, a tandretei si a pasiunii este tot ce poate fi mai rau pentru el. O polemica fara sens si fara argumente reale il poate exaspera, insa ceea ce-l irita cel mai mult dintre toate este neglijarea caminului. Atentie, rupturile cu Scorpionii pot fi foarte periculoase!

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Sagetator si cum sa termini:

Pentru a intretine raporturi bune cu el e necesar sa fiti dinamic, franc, sa aveti simtul umorului si sa nu deveniti prea conventional. Ascultati-l cu atentie, fiti in acelasi timp vioi si nu uitati ca nu-i plac firile prea sobre sau mohorate. Il pasioneaza sportul, excursiile si prefera spatiile deschise statului in casa. Iubeste animalele! Atentie! A nu se confunda inclinatia lui permanenta pentru prietenie cu un sentiment real de dragoste. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Sagetator: Nu e un lucru prea greu, caci un Sagetator nu insista niciodata intr-o relatie in care celalalt nu mai are ce-i spune. Pentru mai multa siguranta, e mai bine de stiut ca-l deconcerteaza si-l alunga de langa dvs. cateva lucruri foarte clare: proasta dispozitie permanenta, incativitatea, criticile, pesimismul, amestecul in treburile sale profesionale, contactele cu oameni dificili, gelozia excesiva, necomunicativitatea.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Capricorn si cum sa termini:

Un Capricorn nu trebuie contrazis sau contrariat, ci mai degraba ascultat ca un profesor in tot ce spune. Se simte bine atunci cand se pune baza pe el si cand i se acorda incredere. Nu e un om de societate si discuta numai lucruri serioase, cu riscul de a deveni antipatic. Complimentele ce i se adreseaza trebuie sa fie sincere, altminteri ”se prinde”. Drept cadouri prefera lucrurile de valoare, caci are foarte mult simt practic. Asta nu inseamna insa ca va prefera un frigider unui tablou frumos. Viata sa e simpla, fara complicatii inutile. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Capricorn: Iata o lista cu ce nu suporta un Capricorn: criticile, reprosurile, risipa, dezordinea, indisciplina, ironiile indreptate impotriva sa, gelozia, incercarile de a-l supune etc. I se poate reprosa ca e prea lent, sau ca e prea calculat, de pilda. In general Capricornul pleaca singur, adesea fara o vorba si nu se mai intoarce niciodata.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Varsator si cum sa termini:

Un nativ din aceasta zodie trebuie admirat in primul rand, pentru a intra in gratiile sale. Urmatorul pas este de a va arata erudit si de a purta discutii interesante cu el, pe orice tema, preferabil in domenii avangardiste sau oculte. Trebuie sa-l amuzati, sa afisati un entuziasm contagios si sa dovediti ca aveti idei largi, generoase, pastrand insa o nota de bun simt. Nu fiti filistin – nu-i plac burghezii. Mai ales aveti grija de a nu fi prea posesiv, altfel va avea impresia ca atentati la scumpa sa libertate. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Varsator: Faceti-i observatii critice, nedreptatiti-l printr-o gelozie care oricum e rau plasata,tineti-l din scurt, intr-o posesiune sufocanta. Vulgaritatea il deranjeaza de asemenea foarte mult. Fiti imbufnat, mohorat, neprietenos; mai devreme sau mai tarziu va pleca singur, definitiv.

Cum sa incepi o relatie cu un nativ din Pesti si cum sa termini:

In primul rand va aprecia mult daca il considerati interesant si ascultati cu intelegere ceea ce va spune despre problemele sale. Provocati-l la noi destainuiri, va fi usor uimit, pentru ca in general tendintele sale sunt considerate cam bizare. Nu-l contraziceti prea vehement. Este mult mai comunicativ cu un pahar in mana, dar – Atentie! – are puternice inclinatii de a deveni alcoolic. Discutati impreuna despre arta – pictura, de pilda – literatura, fenomene supranaturale ori animale, el fiind foarte legat de acestea din urma. In mod sigur ii place marea si in general apa. Cadourile pe care le apreciaza sunt lucrurile in culorile marii (verde, acvamarin, albastru), cartile despre ocultism, biografii. Ii place muzica si dansul. Cum sa sfarsesti o relatie cu un nativ din Pesti: Nu e un lucru foarte usor. De regula aceste momente au un ton de profund dramatism, pentru nativul din Pesti. Va pleca atunci cand va vedea ca este continuu criticat, ironizat, atacat in pasiunile sale si in tendintele traditionaliste, neglijat in societate, intrerupt atunci cand isi expune ideile si nelaudat nici macar atunci cand merita in mod evident acest lucru. El este sensibil si vulnerabil si va receptiona in plin toate aceste lovituri, care mai devreme sau mai tarziu il vor indeparta de partener. Acest lucru se intampla de multe ori destul de repede, tinand cont de firea lui fatalista si de tendinta perpetua de a se victimiza si de a atrage inconstient, dar sistematic, rautatile celorlalti asupra sa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s