DESTINUL TAU DEPINDE DE ORA LA CARE TE-AI NASCUT:

Regula generala: persoanele nascute in timpul zilei sunt mai extrovertite si atrag atentia celor din jur.

Cei nascuti noaptea au predispozitii pentru o viata interioara mai bogata. – Cei care se nasc intre 4.00 si 6.00, au mari sanse de a se realiza. In general, persoanele nascute in acest interval vor incerca sa-i impresioneze pe cei din jur, vor avea o personalitate puternica. Se spune despre femeile care se nasc in jurul orei rasaritului ca se marita ceva mai tarziu.

– Persoanele nascute intre 2.00 si 4.00 noaptea sunt, de regula, interesate de bani si, in general, de situatia materiala. Le va placea sa cheltuiasca si, de aceea, isi vor dori o situatie materiala cat mai buna.

– Cei nascuti intre 12.00 si 2.00 noaptea sunt persoane care vor avea predispozitii pentru scris, pentru calatorii scurte si, chiar daca nu le va conveni, vor avea parte de multa alergatura. Vor avea un spirit stiintific si le va placea sa studieze cat mai mult.

– Persoanele nascute intre 10.00 si 12.00 seara vor fi deosebit de atasate de familie. Vor fi interesate de intreaga lor familie, de arborele genealogic, de stramosi, si isi vor iubi si tara.

– Nativii nascuti intre 8.00 si 10.00 seara vor fi dominati puternic de instincte, fie ca sunt inclinati catre jocuri de noroc, activitati de divertisment in general, fie catre tot felul de aventuri sexuale. Pentru un nativ mai evoluat, aceasta conjunctura poate sa-i dea talent catre pedagogie sau teatru.

– Cei ce se nasc intre 6.00 si 8.00 seara sunt persoane care ies mai greu in evidenta, care nu vor avea o vitalitate prea buna, iar eforturile lor vor fi observate mai greu.

– Persoanele nascute intre 4.00 si 6.00 dupa amiaza vor fi foarte interesate de relatia de cuplu.

– Cei nascuti intre 2.00 si 4.00 dupa amiaza vor fi fascinati de ceea ce se intampla dincolo de hotarul vietii, vor fi atrasi de ocultism. Pe de alta parte, vor avea parte de daruri sau de o situatie materiala buna, iar banii ii vor obtine prin intermediul asociatilor, al partenerului de viata sau al parintilor.

– Cei nascuti dupa miezul zilei, adica intre orele 12.00 si 2.00 dupa amiaza, vor avea tendinta de a evolua spiritual. Le va placea sa calatoreasca, dar si sa-si insuseasca orice fel de cunostinte.

– Cei ce se nasc in jurul pranzului, intre 10.00 si 12.00, vor avea sanse mare de a se realiza, in mod deosebit din punct de vedere social. De altfel, ei vor avea un simt propriu, aparte, de a castiga onoruri, de a se face remarcati in societatile pe care le vor frecventa.

– Toti cei care se nasc intre 8.00 si 10.00 dimineata vor avea viata orientata catre activitati sociale si prieteni. Intotdeauna vor gasi persoane care-i protejeaza si-i ajuta atunci cand au nevoie.

– Persoanele care se nasc dupa rasaritul soarelui, aproximativ intre 6.00 si 8.00 dimineata, vor avea parte de un destin zbuciumat. Isi vor pune continuu intrebari si vor trece prin multe dileme existentiale. Dar, datorita acestui lucru, daca vor sti ce si cum sa invete de la viata, vor avea parte de elevare, de evolutie spirituala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s