Raporturile BALANTEI cu alte semne

Balanta – Berbec: combinatie perfecta, desi in paradisul dvs. se pot ivi uneori motive de cearta si de lacrimi. In general insa cele doua semne se completeaza foarte bine, primul fiind pasional si rational in acelasi timp, diplomat, celalalt mandru si impulsiv.

Balanta – Taur: sunt sanse de a ramane impreuna, daca Taurul nu devine prea posesiv, iar Balanta prea superficiala. Au in comun, ca semne dominate de Venus, gustul pentru frumos, eleganta si confort.

Balanta – Gemeni: exista toate premisele unei intelegeri ideale, ambele semne de aer fiind spirituale, comunicative si sociabile. Nu se vor plictisi niciodata impreuna si se vor intelege chiar si in momentele lor de frivolitate.

Balanta – Rac: Racul este prea posesiv pentru Balanta, care urmareste multe alte interese in afara celor sentimental-casnice. Desi au unele aspiratii comune, ca de pilda un camin bine dotat, sau un dezvoltat simt practic, nu se inteleg bine si e preferabil sa nu insiste intr-o relatie deja compromisa.

Balanta – Leu: daca Balanta va fi mai fidela si ii va acorda din cand in cand centrul scenei mandrului Leu, casnicia lor are sanse aproape suta la suta de a fi fericita. Ambii sunt stralucitori, admirati, inclinati spre lux si spre arta.

Balanta – Fecioara: la inceputul relatiei interesul reciproc e mare si toate vor aparea intr-o lumina roz. Cu timpul insa Fecioara devine prea cenusie pentru Balanta, care nu va putea suporta hipercriticismul acesteia, spiritul ei de economie si gustul pentru precizie. Balanta ramane pentru Fecioara mult prea roz tot timpul, ceea ce-i apare ca un semn sigur de neseriozitate.

Balanta – Balanta: se inteleg foarte bine, caci se aseamana mult, atat in calitati, cat si in defecte. Au aceleasi activitati si urmaresc acelasi gen de scopuri. Pot apare uneori mici defectiuni, remediabile insa in final, fara prea mare importanta. Casatoria poate fi stralucita.

Balanta – Scorpion: aceasta relatie poate merge bine sau deloc. In mod cert exista o atractie sexuala, dar de aici mai departe incep problemele, in caz ca totusi exista. Pe de o parte insa Balanta e intrigata de misteriosul si pasionalul Scorpion, precum si flatata de felul inflacarat al acestuia de a-si exprima sentimentele. Acesta la randul sau este atras de feminitatea ei deosebita si de gandirea clara si logica. Balanta trebuie sa crute mandria Scorpionului si sa se impace cu felul sau posesiv de a fi.

Balanta – Sagetator: daca ultimul isi da deplinul asentiment pentru o legatura trainica. atunci nu aveti motive serioase de a va plange. Va plac amandurora societatea, calatoriile, lucrurile frumoase si daca reusiti sa va atenuati tendintele spre infidelitate va fi cu atat mai bine.

Balanta – Capricorn: va puteti admira, dar o apropiere este dificila din cauza conceptiilor generale foarte diferite despre lume si viata. Va puteti vedea reciproc prea sociabila, superficiala si mobila – pe de o parte, respectiv prea retras, pragmatic, incrancenat si loial pe de alta parte. O relatie ce are sanse indoielnice de izbanda. Mai bine nu.

Balanta – Varsator: aceste doua semne de aer se inteleg excelent. Ambele doresc libertate, iubesc lucrurile frumoase si au la fel de multi prieteni. Balanta e fascinata de ingeniosul Varsator. Raporturile spirituale foarte bune se adancesc cu timpul in sentimente trainice si profunde.

Balanta – Pesti: exista o atractie initiala ce se stinge incet, in timp. Pestii sunt prea deprimati si prea deprimati pentru Balanta si aceasta nu va suporta intotdeauna sa-si jertfeasca obligatiile si preocuparile sociale pentru a ramane acasa si a-i oferi celuilalt un umar pe care sa planga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s