Raporturile BERBECULUI cu alte semne

Berbec – Berbec: doi capitani pe un singur vas il pot face sa se scufunde, daca unul dintre ei nu cedeaza (lucru destul de improbabil). Atrasi la inceput unul de celalalt, nu se vor intelege bine, atat in sfera vietii spirituale, cat si in cea erotica.

Berbec – Taur: se vor intelege doar in domeniul profesional. In rest, primul e prea impulsiv si activ, celalalt e prea prudent si retinut. Daca Taurul cedeaza conducerea Berbecului, exista o sansa, cel putin in viata sexuala.

Berbec – Gemeni: relatie nesigura si care de regula nu dureaza. Berbecul e prea neconformist pentru conventionalul nativ din Gemeni, iar dragostea sa impulsiva nu gaseste o rezonanta corespunzatoare in acesta.

Berbec – Rac: desi atractia sexuala e mare, ea nu ajunge, si relatia lor e sortita esecului. Berbecul poate jigni involuntar pe hipersensibilul Rac, care este prea interiorizat si sentimental pentru partenerul sau.

Berbec – Leu: compatibilitate ideala. Berbecul va gasi in Leu un partener complet deschis ideilor sale despre viata, sub orice aspect ar fi luata ea. Ambele semne sunt de natura emotionala. In general Leul va conduce, dar trebuie sa-i menajeze susceptibilitatea Berbecului in aceasta privinta.

Berbec – Fecioara: raporturi proaste. Berbecul e prea ardent pentru recea Fecioara, iar aceasta e prea retinuta fata de ideile cam extravagante ale celuilalt. Berbecul se va simti de asemenea profund jignit in amorul propriu de inepuizabilele sageti critice ale Fecioarei.

Berbec – Balanta: Relatie indecisa. Pe de o parte se pot agrea reciproc si pot avea o intelegere buna din punct de vedere erotic, dar mai exista si cazuri cand din toata dragostea initiala nu mai ramane nimic, caci Berbecul e prea impetuos pentru echilibrata Balanta.

Berbec – Scorpion: conflicte violente intre cei doi, ambii fiind atrasi fizic unul de celalalt, dar neintelegandu-se asupra persoanei care trebuie sa conduca si incalcandu-si reciproc independenta la care fiecare tine enorm. Se respecta si admira – dar numai de la distanta.

Berbec – Sagetator: relatie amestecata care are sanse mari de a evolua spre armonie. Amandoi sunt firi luptatoare, dinamice, iar Berbecul ii poate oferi Sagetatorului un sentiment tonic de speranta in situatiile grele.

Berbec – Capricorn: se cupleaza rar, iar cand se intampla acest lucru trebuie ca ambii sa dea dovada de mult tact. Fiecare il poate invata pe celalalt lucruri noi si ei sunt de acord cu aceasta. Pe de alta parte insa primul este deschis, dinamic si impulsiv, pe cand celalalt e mai rezervat, incet si prudent. Daca pot trece peste unele disensiuni ce apar la un moment dat au dreptul de a spera la o buna conlucrare si convietuire.

Berbec – Varsator: o combinatie bizara ce poate fi buna; depinde doar de cei doi. Berbecul trebuie sa fie atent la dorinta de libertate a Varsatorului si sa nu se complexeze inutil daca acesta are idei mai evoluate ca ale lui, iar Varsatorul va fi capabil atunci de a aprecia capacitatile Berbecului, in special spiritul sau camaraderesc.

Berbec – Pesti: exista cazuri de casnicii acceptabile, dar in general sunt foarte diferiti si, cu exceptia imaginatiei pe plan erotic, nu au mai nimic in comun. Pestii sunt romantici, sensibili, visatori si doresc o apropiere delicata, pe cand Berbecul pune de la bun inceput piciorul in prag si, decis ca in tot ceea ce intreprinde, nu-l prea incanta o viata de dulcegarii sentimentale. Pot ajunge la un pact reciproc avantajos daca vor fi indeajuns de intelepti pentru a-si face concesii si a invata unul de la celalalt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s