Raporturile CAPRICORNULUI cu alte semne

Capricorn – Berbec: se pot intelege pe plan profesional si erotic, nu insa si in cel sentimental. Primul e prea lent, meticulos si calculat pentru impulsivul si agresivul Berbec. Diferentele dintre ei sunt ireconciliabile.

Capricorn – Taur: au sanse mari pentru o unire profunda, caci ambii sunt muncitori si metodici. Legatura cu Taurul poate aduce multe impliniri de ordin profesional, sentimental si erotic in viata Capricornului.

Capricorn – Gemeni: categoric nu. Instabilitatea, superficialitatea si ”zburdalnicia” spirituala a Gemenilor pot contraria Capricornul intr-o asemenea masura incat sa si uite sa se mai mire. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, amandoi parand a veni de pe planete diferite.

Capricorn – Rac: legatura lor se infiripa uneori mai greu, dar evolueaza din ce in ce mai bine pe zi ce trece. Felul cald si intelegator de a fi in familie al Racului va indulci firea aspra si incrancenata a Capricornului. Amandoi stiu sa munceasca si o fac cu convingere, pentru idealuri comune.

Capricorn – Leu: in general nu este o combinatie buna. Leul e apasat de firea sobra a Capricornului, de felul retras de a fi al acestuia, care nu cadreaza de loc cu dorinta sa de stralucire si de a fi admirat.Ambii doresc sa preia conducerea, fiecare in stilul sau. E nevoie de foarte mult tact pentru a obtine o legatura durabila, ceea ce nici unul dintre ei nu prea are.

Capricorn – Fecioara: se completeaza fericit unul pe altul, primul avand simtul exactitatii, cel de al doilea fiind mereu un perfectionist. E recomandabil sa se casatoreasca, caci totul merge bine intre ei, iar Fecioara inspira o mare incredere si ii inzeceste puterile Capricornului prin spiritul ei riguros. La randul ei, aceasta se va simti protejata si la adapost de grijile importante ale existentei.

Capricorn – Balanta: putin probabil sa reziste impreuna. Exista o atractie initiala, dar Balanta se plictiseste repede cu rigidul Capricorn si incepe sa se intrebe unde sunt cochetariile ei, iesirile sclipitoare in societate si luxul de care se inconjura. Sau viceversa.

Capricorn – Scorpion: raporturile lor trebuie sa se bazeze pe incredere si pe stima reciproca, daca vor sa dureze. In acest caz, ei vor duce o viata armonioasa si plina de realizari pe toate planurile. Ingeniozitatea si anvergura Scorpionului rafineaza inteligenta Capricornului si-l multumeste, aceasta dand in schimb un plus de realism si o haina practica pentru planurile faurite impreuna.

Capricorn – Sagetator: e un joc de noroc cu putine sanse de reusita. Sagetatorul e prea extrovertit si optimist pentru taciturnul si pesimistul Capricorn. Desi amandoi pretuiesc libertatea, au conceptii diferite asupra ei si se stanjenesc reciproc. Sagetatorul se poate arata mai maleabil la felul de a fi rigid al Capricornului, intrebarea e insa daca (si cat) merita relatia a fi continuata.

Capricorn – Capricorn: e cea mai buna uniune pe care o pot face cei doi. Se inteleg de minune, chiar si in lipsurile pe care le au si comunicarea dintre ei e libera si spontana. Se aseamana foarte mult si isi vor conjuga cu succes energiile afective si profesionale, ajungand in scurt timp la o legatura de invidiat.

Capricorn – Varsator: nu se recomanda o apropiere prea mare intre aceste doua semne. Imprevizibil si ager, Varsatorul il va deruta pe calculatul si greoiul Capricorn, care va fi vazut la randu-i ca fiind prea limitat in realismul sau.

Capricorn – Pesti: totul merge bine intre ei. Pestii admirand siguranta, simtul practic si stabilitatea Capricornului. Acesta gaseste partenerul din Pesti ca fiind potrivit stilului sau de viata si ii apreciaza sensibilitatea si prudenta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s