Raporturile FECIOAREI cu alte semne

Fecioara – Berbec: nu se inteleg pe termen lung, caci primul e amabil si sistematic, iar cel de al doilea impulsiv si dictatorial; in plus, nu se impaca de loc cu criticile permanente ale Fecioarei. Neintelegere si in plan erotic.

Fecioara – Taur: compatibilitate foarte buna; ambele sunt semne de pamant, terestre deci, pragmatice si eficiente. Fecioara admira forta si rabdarea Taurului si va fi stimulata in actiunile ei de intelegerea acestuia. Cei doi impreuna fac mai mult decat luati fiecare in parte.

Fecioara – Gemeni: unire buna din punct de vedere spiritual, unde ambii au gusturi artistice dezvoltate, precum si preferinta pentru o vestimentatie frumoasa, proasta insa din punct de vedere sentimental, caci Gemenii sunt prea schimbatori pentru stabila Fecioara si nu e sigur ca vor putea indura vreme indelungata sagetile critice ale acesteia.

Fecioara – Rac: ar putea merge daca Fecioara ar incerca sa inteleaga mai bine firea sensibila si sentimentala a Racului si daca ar fi mai atenta cu tirul observatiilor sale; e foarte greu insa de presupus asa ceva. La un nivel mai putin profund, Racul se poate simti in siguranta alaturi de prevazatoarea si realista Fecioara.

Fecioara – Leu: poate fi, cu putin noroc, o combinatie foarte buna. Leul este mai cald si mai intelegator si va imblanzi accentele dure si critice ale Fecioarei. Aceasta va fi mandra de realizarile Leului; trebuie insa sa-i lase primului loc in familie si in societate si sa fie mai retinuta in exprimarea nemultumirilor ei.

Fecioara – Fecioara: sanse impartite de fericire; se pare insa ca in cele din urma relatia lor evolueaza in bine. Se inteleg in trasaturile lor definitorii – analiza, ordine, scrupulozitate, discretie etc. – si daca vor intelege si ca au fiecare limba la fel de ascutita, atunci totul e in regula. In caz contrar, e recomandabil sa nu te asezi intre doua Fecioare.

Fecioara – Balanta: relatie care scartaie, Fecioara fiind uneori exasperata de superficialitatea Balantei, iar aceasta de scrupulozitatea primeia, ce i se pare meschina. Ii uneste gustul comun pentru confort.

Fecioara – Scorpion: pot comunica bine, cu conditia ca prima sa nu-l jigneasca pe al doilea, caci acesta e foarte mandru. Fecioara judeca foarte bine, dar ii lipseste intuitia si anvergura Scorpionului, iar comportamentul sau i se va parea misterios si o va fascina. Acestuia ii place puritatea Fecioarei. Pe plan erotic, se pot ivi unele divergente datorate marelui decalaj dintre ei in ceea ce priveste apetitul sexual.

Fecioara – Sagetator: au conceptii diferite despre viata si, desi poate exista o atractie initiala, aceasta va dispare relativ repede, caci prima e prea stabila, constanta si casnica pentru gustul sportivului si nestatornicului Sagetator.

Fecioara – Capricorn: sanse mari de a avea o casnicie fericita. Ambele semne de pamant sunt exacte, muncitoare si realiste. Pot invata mult unul de la altul. Fecioara este admirata pentru indemanarea si tactul ei din orice domeniu, Capricornul pentru capacitatea de efort si de rezistenta.

Fecioara – Varsator: atractie fizica, dar nimic mai mult. Gustul pentru surprize si schimbari al Varsatorului o va scoate din sarite pe Fecioara conservatoare, care nu apreciaza nici dorinta de libertate a acestuia (ce i se pare exagerata), nici aerul sau usor eteric.

Fecioara – Pesti: exista oarecari riscuri, caci Fecioara este prea putin sentimentala si prea critica pentru visatorii si sensibilii Pesti. Un ton prea ridicat al primeia ii poate face pe ultimii sa izbucneasca in plans. Depinde deci numai de Fecioara de a imbunatati relatia, daca se simte capabila de asa ceva si daca este realista in aprecieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s