Raporturile GEMENILOR cu alte semne

Gemeni – Berbec: in general, nu e o legatura recomandabila. Desi se pot apropia pe plan intelectual, fiind aici de acord in modul de abordare a problemelor, exista dificultati majore in relatia lor sentimentala si sexuala, nativul din Gemeni fiind prea rece si rational pentru pasionatul Berbec.

Gemeni – Taur: Gemenii sunt prea agitati si departati de familie pentru linistitii si casnicii Tauri. Desi acestia din urma se pot lasa fascinati o vreme de vivacitatea primilor, au prea putine in comun – inclusiv in viata sexuala – pentru ca relatia sa reziste.

Gemeni – Gemeni: faptul de a fi atat de asemanatori pe toate planurile constituie o sansa de a se intelege foarte bine, intuitiv aproape. Daca isi vor pastra calmul in anumite situatii mai critice, vor putea ajunge la o compatibilitate foarte buna.

Gemeni – Rac: pe de o parte primul este prea imprastiat, neatasat caminului si rational, de pe alta parte Racul este ordonat, foarte strans legat de casa, posesiv si foarte sensibil. In general, o astfel de legatura este supusa unor mari tensiuni provenite din diferentele flagrante de temperament.

Gemeni – Leu: mare atractie initiala si intelegere buna in prima instanta, provenita din instinctul social foarte dezvoltat la amandoi. In intimitate insa vor apare mari probleme si primului i se va parea adesea ca Leul e prea posesiv. Legatura nerecomandabila.

Gemeni – Fecioara: prea multa rigoare are Fecioara pentru nesistematicul nativ din Gemeni! De asemenea, criticile interminabile ale primeia il vor exaspera la culme pe cel de al doilea si e putin probabil ca acesta sa ramana mult timp sa le asculte.

Gemeni – Balanta: relatie si casnicie ideale. Balanta va intelege foarte bine natura imprevizibila a Gemenilor, viata sa intelectuala si gustul iesirilor stralucitoare in societate. Au multe in comun – inclusiv conceptia despre viata sexuala – iar diferentele dintre ei nu vor face decat sa rupa monotonia traiului cotidian.

Gemeni – Scorpion: nativul din Gemeni se va simti atras de misterul ce inconjoara Scorpionul, caci acesta ii va starni marea sa curiozitate. Cu toate acestea legatura nu va dura, deoarece primul este prea superficial si schimbator pentru profundul si posesivul Scorpion.

Gemeni – Sagetator: relatie care poate merge un timp, amandoi fiind dinamici si mari iubitori de libertate. In timp apar insa mari probleme sentimentale si cum nici unul nu tine prea mult la o relatie atunci cand aceasta nu merge, ruptura va apare ca o consecinta fireasca. Poate exista intelegere intre ei doar pe plan social si profesional.

Gemeni – Capricorn: Capricornul e mult prea echilibrat si stabil pentru aventurosul nativ din Gemeni. Lucrurile care ii despart sunt intr-un numar covarsitor fata de cele care ii apropie; sunt, cu alte cuvinte, prea diferiti si nici o intelegere nu e posibila intre ei.

Gemeni – Varsator: relatie si casnicie excelente. Varsatorul, imprevizibil, nelinistit, schimbator si plin de surprize va fi foarte pe gustul celuilalt. Neintelegerile ce pot surveni intre ei sunt nesemnificative.

Gemeni – Pesti: intelegere doar de la distanta. In rest, nu este o relatie prea fericita, caci amandoi au nevoie sa depinda de cineva, sunt egocentrici si au cerinte temperamentale destul de diferite. Casnicia nu dureaza in general.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s