Raporturile LEULUI cu alte semne

Leu – Berbec: legatura foarte buna, ambii fiind naturi puternice si afective. Leul admira agresivitatea Berbecului si il poate determina sa-si aduca actiunile la bun sfarsit. Berbecul trebuie insa sa-i lase rolul conducator in cuplu.

Leu – Taur: exista unele sanse ca aceasta combinatie sa fie satisfacatoare, cu conditia ca fiecare sa inteleaga foarte bine calitatile si defectele celuilalt. Taurul trebuie sa-i acorde mai multa libertate Leului. Pe plan fizic se inteleg foarte bine.

Leu – Gemeni: isi vor aprecia reciproc farmecul si se vor intelege o vreme excelent, pentru ca de pe o parte Leul va fi de acord cu dorinta de zburdalnicie a Gemenilor, iar celalalt ii va lasa pe de alta parte rolul principal in cadrul relatiei lor si ii va accepta stralucirea. Probleme grave apar atunci cand nativul din Gemeni devine prea inconsecvent si frivol pentru mai sentimentalul Leu.

Leu – Rac: poate fi o combinatie buna sau nu, depinde de cum vor sti sa se inteleaga si sa nu intre in conflict, ceea ce l-ar putea distruge pe unul dintre ei. Leul va aprecia la Rac afectiunea si tandretea lui, iar Racul va fi tonificat de energia ofensiva a acestuia.

Leu – Leu: unire in general nerecomandabila, caci nu functioneaza bine decat la nivel profesional. Ambii sunt prea egocentrici si vor sa domine, iar doi capitani pe o corabie o pot scufunda.

Leu – Fecioara: Fecioara e pre critica pentru Leu si acesta tocmai de asa ceva nu are nevoie. Exista unele sanse palide ca Fecioara sa fie epatata de Leu intr-atat incat sa-i lase rolul dominator in relatie, dar riscurile sunt mari si intrebarea e daca merita.

Leu – Balanta: cu anumite concesii de ambele parti relatia poate merge bine. Ambii au gust pentru lux, societate si inclinatii artistice. Balanta trebuie sa flateze Leul, iar acesta s-o curteze permanent, salvandu-si astfel fiecare orgoliile.

Leu – Scorpion: sunt ambii sclipitori (fiecare in felul sau) dar prea diferiti. Scorpionul e prea gelos si posesiv si nu il flateaza pe Leu asa cum vrea acesta. Pe plan sexual se inteleg excelent, dar in general raporturile dintre ei devin explozive. Exista totusi si cazuri fericite.

Leu – Sagetator: unire perfecta. Ambii sunt dornici de schimbari si de experiente noi si sunt entuziasti. Trebuie avut grija insa sa nu-si stanjeneasca reciproc spiritul de independenta, ceea ce ar putea duce la grave semne de intrebare.

Leu – Capricorn: Capricornul este prea lent, prea greoi si prea interiorizat pentrua activul si impulsivul Leu. Sunt temperamente diferite si nu se vor intelege.

Leu – Varsator: relatie indecisa. Se inteleg foarte bine pe plan sexual, dar mai departe apar probleme. Leului ii plac surprizele si Varsatorul e maestru in asa ceva, dar acesta are si un spirit analitic deosebit, ce-i va zdruncina primului increderea in faptele proprii. Pe de alta parte Leul e impetuos si-l poate intimida pe Varsator, pentru a nu mai vorbi de dominatia pe care doreste sa si-o impuna si care e in contradictie vadita cu firea libera a celui de-a doilea.

Leu – Pesti: nativul din Pesti e foarte susceptibil si poate fi ranit cu usurinta de catre Leu. Acesta, desi flatat de dependenta „Pestelui” de el, s-ar putea sa devina foarte iritat de reprosurile mute ale acestuia si de lipsa lui de orgoliu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s