Raporturile PESTILOR cu alte semne

Pesti – Berbec: ultimul e prea agresiv, brutal si dinamic pentru sensibilul, rafinatul si lentul Peste. Rolul conducator il va detine Berbecul. Poate exista o relatie erotica acceptabila. Daca Berbecul ar da dovada de mai mult tact cu celalalt, legatura dintre ei ar putea supravietui.

Pesti – Taur: relatie foarte buna, potriviri pe plan fizic si spiritual. Ambii iubesc mediul casnic-familial. Primul este imaginativ si romantic, cel de-al doilea iubitor si protector.

Pesti – Gemeni: sunt nepotriviti, desi exista o puternica atractie fizica. Gemenii sunt superficiali si nestatornici pentru Pestii sensibili si nu au conceptii comune asupra casatoriei. Legatura nefericita.

Pesti – Rac: aceste doua semne de apa sunt fericite impreuna. Au aceleasi idei despre cum trebuie sa arate un camin, despre prieteni si despre latura materiala a existentei. Mici neintelegeri ”de bucatarie”. Buna potrivire sexuala. In general cel care preia conducerea e Racul.

Pesti – Leu: nu se inteleg deloc. Leul e prea dinamic si prea impulsiv pentru sensibilul si interiorizatul Peste; Leul e de o stralucire prea evidenta, solara, pentru a mai putea aprecia farmecul discret al celui de-al doilea. Desi dependenta partenerului de el il poate face pe Leu mandru, acesta suporta greu accesele de deprimare si lacrimile nesecate ale Pestelui. Relatie nerecomandabila.

Pesti – Fecioara: relatie nesigura. Cu unele concesii de ambele parti exista o sansa de intelegere. Nu se poate trece cu vederea totusi ca Fecioara e mult prea critica si severa pentru gustul Pestelui, iar acesta e prea senzual pentru partenerul Fecioara. Neintelegerile devin in general obstacole de netrecut.

Pesti – Balanta: desi ambii iubesc luxul si urasc munca grea, si desi exista o mare atractie initiala, relatia e in ansamblu nerecomandabila. Balanta e prea sociabila pentru Pestele casnic si exclusivist si nu doreste sa preia conducerea pentru ca acesta sa se simta bine, in stare de dependenta. Raporturi sexuale nesatisfacatoare.

Pesti – Scorpion: intre ei exista o dragoste la prima vedere, care nu va supravietui insa multa vreme. Desi ultimul preia conducerea in mod firesc – ceea ce-i convine celuilalt de minune – si desi sunt amandoi firi posesive, Scorpionul nu suporta bine dulcegariile si exclusivismul Pestelui. Relatia fizica poate fi in schimb exceptionala. In ansamblu insa, legatura nu e de durata.

Pesti – Sagetator: raportul erotic poate fi bun, pe plan spiritual insa Pestii sunt prea posesivi si stabili pentru nestatornicii, aventurosii Sagetatori – si aceasta incompatibilitate ireductibila, nu poate duce la nimic bun.

Pesti – Capricorn: legatura de regula excelenta. Primii ofera celorlalti o doza de romantism care le infrumuseteaza acestora fatada cam cenusie, precum si rolul de lider ca pe ceva de la sine inteles; Capricornii asigura protectia Pestilor si ii obisnuiesc sa fie mai practici. Casnicie fericita.

Pesti – Varsator: exista o sansa de fericire daca intelegatorii si concesivii Pesti vor da dovada de toleranta in ceea ce-i priveste pe sociabilii si extravagantii Varsatori. Depinde numai de ei sa se inteleaga. Daca vor trece cu succes o anumita perioada mai tensionata, pot spera apoi la o legatura solida si armonioasa.

Pesti – Pesti: armonie fizica. Desi se inteleg in particularitatile lor, sunt prea asemanatori ca sensibilitate si prea desprinsi de realitate pentru a nu-si incalca reciproc teritoriul in mod ilegal. Vor avea conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul din ei nu se pricepe. Casnicia nu e de obicei recomandabila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s