Raporturile RACULUI cu alte semne

Rac – Berbec: sunt temperamente diferite si in general nu se inteleg. Berbecul e prea agresiv pentru sensibilul Rac si nu va avea vreme si nici nu va sti cum sa-i menajeze acestuia susceptibilitatea. Nu se recomanda unirea lor.

Rac – Taur: legatura buna care poate evolua in timp. Amandoi sunt iubitori al mediului familial si al confortului oferit de acesta, sunt afectuosi si se inteleg bine pe plan emotional. Un singur lucru trebuie avut in vedere si anume ca Taurul sa menajeze susceptibilitatea Racului.

Rac – Gemeni: exista premise pentru o intelegere satisfacatoare, dar ele sunt destul de incerte. Primul semn e totusi prea casnic, stabil, posesiv si consecvent pentru cel de al doilea, chiar daca ii apreciaza acestuia farmecul si umorul. Gemenii sunt de asemenea prea agitati, superficiali si putin mincinosi pentru gravul, seriosul Rac!

Rac – Rac: isi inteleg bine particularitatile unul celuilalt si pot fi solidari pe aceasta baza. Pe de alta parte incapatanarea lor definitorie se poate valoriza aici pozitiv. S-ar putea totusi incomoda reciproc atunci cand ar fi nevoiti sa-si suporte starile de deprimare si cand s-ar autoizola fiecare in cochilia lui.

Rac – Leu: exista cincizeci la suta sanse ca relatia sa triumfe ori sa esueze. Pe de o parte, primul poate fi prea morocanos pentru cel de al doilea, iar acesta prea agresiv si arogant pentru primul; pe de alta parte insa, Leul ii poate da Racului energia si sentimentul tonic de incredere in fortele proprii, iar Racul poate aduce stabilitatea fundamentelor casniciei (ori legaturii neoficiale).

Rac – Fecioara: se inteleg in ceea ce priveste munca si spiritul de economie; la un moment dat insa Fecioara poate jigni grav Racul prin criticile sale inepuizabile si pot interveni grave disonante in relatia dintre ei.

Rac – Balanta: probabilitate mare de nereusita in unirea lor. Desi Racul apreciaza stralucirea Balantei, iar aceasta forta consolidatoare a primului, intre ei pot aparea divergente grave si lacune in comunicare datorate diferentelor de temperament.

Rac – Scorpion: relatie si casnicie ideale. Spiritul posesiv, dominator si pasionat al Scorpionului va conveni de minune sensibilului Rac care va fi astfel tonificat. Desi sunt cele mai neincrezatoare semne ale zodiacului, vor invata in timp sa se bazeze unul pe celalalt, iar armonia dintre ele va evolua spre cote deosebit de inalte.

Rac – Sagetator: Racul e iritat de nestatornicia si inexactitatea Sagetatorului care, in plus, il poate rani in modul cel mai inocent pe acesta. Daca nu se menajeaza reciproc, nu e nici o speranta de intelegere, iar daca o fac totusi sansele raman in continuare destul de mici.

Rac – Capricorn: nu e prea sigur ca relatia va dura, desi la prima vedere au multe in comun (tenacitate, cultivarea mediului familial, munca indarjita etc.). Pot cadea de acord in ceea ce priveste familia, in domeniul sentimental si sexual lucrurile complicandu-se insa, Capricornul fiind putin prea rece si nereceptiv la punctele de vedere ale Racului. Divergente serioase.

Rac – Varsator: pot intretine raporturi de prietenie – insa nimic mai mult. Racul poate jigni pe Varsatorul dornic de libertate si-l poate sufoca prin spiritul sau posesiv, iar acesta, un singuratic prin excelenta, il poate rani involuntar pe sensibilul Rac. E total nerecomandabila unirea lor.

Rac – Pesti: relatie in ansamblu buna. Pestii sunt cel putin tot atat de sensibili ca si Racul, se lasa dominati in chip firesc si gentil de el si e greu de presupus ca l-ar putea jigni cu ceva. Neintelegeri trecatoare in alegerea anturajului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s