Raporturile SAGETATORULUI cu alte semne

Sagetator – Berbec: legatura fericita intre doua semne de foc, ambele impetuoase si energice. Berbecul il poate organiza foarte bine pe Sagetator, care e putin cam imprastiat. Isi admira reciproc curajul si simtul neprevazutului. Berbecul are nevoie sa conduca si Sagetatorul va tine seama de asta.

Sagetator – Taur: pe de o parte e prea multa dorinta de schimbare si de libertate, pe de cealalta, prea multa nevoie de stabilitate si posesivitate. Dragostea nu dureaza la nesfarsit si cand se stinge raman numai contradictiile. Afinitati doar profesionale.

Sagetator – Gemeni: mari sanse de apropiere si de raporturi armonice, mai ales daca ele vor capata o constanta si consistenta prin interese comune. Ii uneste dorinta de schimbare, dinamismul si o usoara superficialitate in a considera viata in comun.

Sagetator – Rac: lucrurile par sa mearga bine la inceput, cand sunt buni prieteni si colegi de serviciu. Totusi diferentele mari de mentalitate vor apare treptat si vor aduce relatia lor intr-un impas greu de depasit (daca nu chiar imposibil). Racului nu-i va placea, de pilda, punctul de vedere al Sagetatorului asupra rolului unui camin, caci ceea ce la primul constituie un fel de refugiu, de ”vizuina” unde sa se poata simti in siguranta, e adesea pentru celalalt o gara de tranzit sau un loc temporar de odihna.

Sagetator – Leu: atunci cand se comporta potrivit trasaturilor pozitive ale semnelor lor, adica loial si sincer, impetuos au toate premisele unei excelente intelegeri. Ca Leul trebuie ”periat” destul de des, asta nu constituie o problema pentru Sagetator, desi nu e ceea ce s-ar putea numi vocatia vietii sale. Comunica foarte bine pe terenul comun al dinamismului si entuziasmului de care dau dovada in tot ce intreprind.

Sagetator – Fecioara: ar putean merge in cazul rar in care ambii ar fi foarte evoluati pe plan spiritual. Altfel, lupta dintre criticismul infernal al Fecioarei si replici sarcastice bine tintite ale Sagetatorului va deveni in timp insuportabila pentru amandoi. Sagetatorul admira meticulozitatea si mintea organizata a Fecioarei, dar devine foarte dornic de a se ”evapora” atunci cand se simte amenintat in libertatea sa. Exista totusi o mare atractie fizica.

Sagetator – Balanta: isi pot cultiva in comun spiritul de justitie, dragostea pentru lux si pentru lucruri frumoase. Uneori Sagetatorul poate enerva si supara grav Balanta prin superficialitatea sa; sunt totusi sanse reale de reusita in dragoste si in casnicie.

Sagetator – Scorpion: respectul reciproc si atractia fizica pe care le nutresc initial unul pentru celalalt nu pot dura prea mult. Deosebirile dintre ei, sunt fundamentale, unul fiind dornic de libertate, impetuos si superficial, celalalt posesiv, calculat si profund. In plus, Scorpionul e mai grav si doreste sa cunoasca totul despre celalalt, ceea ce si reuseste in proportie de 99%; Sagetatorul e mai putin analitic, iar ingeniozitatea primului devine la el fantezie neingradita.

Sagetator -Sagetator: relatii mediocre (sau deloc), ce sunt posibile mai ales in conditiile in care cei doi provin din acelasi mediu social si au un nivel apropiat de cultura. Le displac certurile prelungite si daca vor sti sa previna neintelegerile, vor putea spera la fericire.

Sagetator – Capricorn: in principiu unirea lor e nerecomandabila, caci genereaza contradictii de genul: optimism – pesimism, nepasare – ingrijorare, superficialitate – gravitate, mobilitate – stabilitate etc. Pe plan profesional se inteleg insa bine si daca vor reusi extinderea caracterului de respect reciproc al acestui raport si asupra celui familial, lucrurile pot evolua satisfacator.

Sagetator – Varsator: au in comun dinamismul, gustul pentru distractii si pentru desele iesiri in societate, dorinta de schimbari, de calatorii si multe altele. Intelegerea lor e spontana si ei se completeaza foarte bine in eforturile de autoperfectionare. Bune premise pentru o legatura durabila si fericita.

Sagetator – Pesti: Pestii sunt prea melancolici, restrictivi si dependenti pentru veselul, zburdalnicul si mereu insetatul de libertate – Sagetator. In teorie, o relatie intre cei doi ar fi interesanta chiar daca in cele din urma ar esua; in practica, lucrurile ar putea deveni dramatice sau exasperante.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s