Raporturile SCORPIONULUI cu alte semne

Scorpion – Berbec: se inteleg bine pe plan sexual si se admira reciproc, dar relatia lor nu merge mai departe. Ambii sunt supusi ai lui Marte si caminul lor va arata in general ca un camp de batalie. Exista si cazuri fericite, dar foarte rare.

Scorpion – Taur: o legatura cu mari sanse de reusita, caci au conceptii asemanatoare in ceea ce priveste dragostea, casnicia si viata cotidiana. Exista o mare atractie fizica si idealuri comune. Trebuie avut grija la susceptibilitatea fiecaruia, altfel se poate ajunge regulat la stari conflictuale.

Scorpion – Gemeni: ar putea merge, dar e improbabil (cel mai adesea) ca primul va suporta frivolitatea si nesinceritatea celui de al doilea, iar acesta isi va limita drastic, de buna voie, actiunile care-i dau sentimentul libertatii, prea periclitat in fata firii pasionale, posesive si adesea geloase a Scorpionului. Daca aceste dificultati vor fi totusi depasite, Gemenii vor aprecia gustul pentru actiune si mister al Scorpionului.

Scorpion – Rac: combinatia dintre aceste doua semne de apa este ideala, ele intelegandu-se intuitiv, profund si avand in comun trasaturi precum: capacitatea de a se transforma printr-o mare dragoste, firea casnica, nevoia de siguranta afectiva si materiala etc. Se pot completa excelent, iar legatura lor va deveni in timp indestructibila.

Scorpion – Leu: exista putine cazuri in care aceasta legatura s-a dovedit a fi buna, caci, in general, cu toata stima reciproca, ei incearca sa-si impuna fiecare punctul de vedere in dauna celuilalt – indeosebi Leul, care e mai extrovertit, Scorpionul neputand tolera asa ceva. Leul nu va intelege dorinta de mister a celuilalt si nici subtilitatea sa. E nevoie de multa diplomatie din partea Leului pentru ca relatia sa mearga satisfacator.

Scorpion – Fecioara: amandoi fiind rigurosi si perfectionisti, se pot admira reciproc pentru aceste calitati, iar Fecioara indeosebi pentru gandirea ingenioasa si inventiva a Scorpionului. Este important ca aceasta sa aiba grija cum isi orienteaza tirul criticilor ei pentru a nu-l ofensa pe celalalt si sa aiba de asemenea suficienta largime de spirit pentru a-l intelege; Scorpionul, la randul sau, sa nu socheze Fecioara prin modul pasionat de exprimare a sentimentelor sale. Daca Fecioara insa nu raspunde adecvat cerintelor erotice si afective ale acestuia e recomandabil sa se intrerupa relatia, caci s-ar ajunge inevitabil la mari frustrari si acuzatii grave.

Scorpion – Balanta: raporturi foarte bune, amandoi avand nevoie de afectiune si de tandrete, iar spiritul posesiv al Scorpionului satisfacand in mod deosebit aspiratiile maritale ale Balantei. Aceasta e atrasa de misterul primului si il atrage la randu-i prin farmecul sau incontestabil.

Scorpion – Scorpion: firile extremiste ale amandurora isi pun pecetea si asupra relatiei lor, ce poate fi ori exceptionala, ori exploziva. Sunt amandoi pasionati, gelosi si posesivi si iubirea lor se va consuma la cea mai inalta temperatura. Daca vor ramane impreuna, in virtutea faptului ca-si intuiesc foarte bine dorintele, si particularitatile unul celuilalt, intelegerea lor va deveni cu totul si cu totul deosebita, putand ajunge sa infaptuiasca adevarate minuni in aceasta formula de cuplu.

Scorpion – Sagetator: Scorpionul e prea sufocant prin simtul sau de proprietate pentru Sagetatorul insetat de libertate, iar acesta e prea labil si adeseori prea sarcastic pentru a nu-l ofensa pe celalalt. Vor exista in permanenta conflicte si unirea lor e total nerecomandabila.

Scorpion – Capricorn: discretie, munca indarjita, loialitate, confort, seriozitate – iata ce-i apropie si-i sudeaza definitiv intr-un cuplu fericit. Felul de a fi oarecum taciturn al Capricornului nu reprezinta o enigma pentru Scorpion si primul va aprecia in mod deosebit acest lucru. Ambii au simt practic si isi pot face o viata minunata.

Scorpion – Varsator: mare atractie fizica si admiratie reciproca, dar in viata cotidiana nu se vor intelege. Varsatorul va avea in permanenta impresia ca Scorpionul vrea sa-i ingradeasca libertatea; iar acesta va fi enervat de imprevizibilitatea si tendintele centrifuge ale primului spre interese exterioare casei.

Scorpion – Pesti: intre ei exista o dragoste la prima vedere care poate sau nu supravietui in timp. Desi Pestele pare excentric, Scorpionul il intelege foarte bine, iar acesta se simte protejat de forta si spiritul de lupta al primului. Sentimentele cam siropoase ale Pestelui il pot irita insa la un moment dat pe Scorpion, iar acesta il poate indeparta de el pe Peste prin dinamismul sau ce-l solicita in diverse activitati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s