Raporturile VARSATORULUI cu alte semne

Varsator – Berbec: se pot intelege bine amandoi, cu conditia ca Berbecul puternic si impulsiv sa nu incalce in mod ilegal teritoriul Varsatorului insetat de libertate. Relatia erotico-sexuala e oricum foarte buna, amandoi avand in comun fantezia. Totusi, exista un anumit risc, Varsatorul va fi mereu nelinistit de cate ceva, iat Berbecul va fi instabil si agitat – si aici se vor ivi probleme care pot deveni grave.

Varsator – Taur: temperamente total diferite. Primul e prea activ, imprevizibil si are prea multe ocupatii dincolo de perimetrul caminului pentru gustul Taurului, care e mult mai legat de casa, mai stabil si mai lent. Taurul e prea senzual pentru Varsator. Ultimul doreste un sot, un prieten, Taurul e prea senzual pentru Varsator. Ultimul doreste un sot, un prieten, Taurul vede in acesta un partener de viata, de care sa fie strans legat.

Varsator – Gemeni: partenerul din Gemeni este foarte bun pentru Varsator; amandoi sunt neposesivi si nesufocanti, nu acorda mare atentie sexualitatii si au multe in comun. Gemenii agreeaza imprevizibilitatea celuilalt si ambilor le place mult schimbarea.

Varsator – Rac: primul e prea sociabil pentru gustul Racului, care e mai familist si mai rezervat. Varsatorul e de asemenea expansiv, ceea ce celui de-al doilea i se va parea a fi o risipire fara sens. Racul e foarte sensibil si acest lucru vine in conflict cu judecata rece a Varsatorului. Casnicie – daca exista – cu mari probleme.

Varsator – Leu: aceasta e o relatie destul de controversata pentru a fi certa, intr-un sens sau altul. Pe de o parte imprevizibilul Varsator il va incanta pe Leul doritor de surprize. Va exista de asemenea un respect reciproc pentru calitatile pe care le are fiecare. La un moment dat insa pot apare conflicte legate de dorinta de suprematie a Leului si de cea de libertate a

Varsatorului. Varsator – Fecioara: Fecioara e prea ordonata, precisa si sistematica pentru Varsator. Exista totusi o sansa atunci cand provin din aceleasi medii culturale, profesionale sau de alta natura. Poate exista o atractie initiala, fara niciun continut sexual, cu timpul relatia devine ori foarte plicticoasa, ori foarte tensionata.

Varsator – Balanta: relatie si casnicie ideale. Ambii iubesc societatea, luxul, arta, petrecerile mondene etc. Mari complementaritati si o intelegere pe plan fizic perfecta. Uneori, insa, Varsatorul simte nevoia de a fi singur, iar Balanta trebuie sa inteleaga acest lucru. Ambii sunt intelectuali si stralucitori in anturajele lor. Multe cupluri celebre in aceasta combinatie.

Varsator – Scorpion: Scorpionul e prea pasionat si prea posesiv pentru recele si rebelul Varsator. Exista doar o atractie fizica, insa spiritual e cam greu sa se inteleaga; se pot obisnui in cele din urma unul cu celalalt. Casnicia are toate sansele de a fi conflictuala.

Varsator – Sagetator: se inteleg perfect, fiecare intuind particularitatile celuilalt. Ambilor le place schimbarea, produsa in urma unei emotii sau a unei calatorii. Si pe plan fizic e o mare atractie intre ei. Vor avea o lunga si fericita relatie.

Varsator – Capricorn: ultimul e prea lent, prea legat de camin, prea constant si prea rigid pentru imprevizibilul si prea putin casnicul Varsator. Temperamente mult prea diferite. Nimic bun in aceasta relatie, pe niciun plan.

Varsator – Varsator: relatie exceptionala, minunata. Se inteleg excelent si vor fi fericiti, traind intr-o armonie deplina unul cu altul. Totul e intre ei la superlativ.

Varsator – Pesti: ambii au compasiune pentru ceilalti si un spirit umanitar, ceea ce poate fi o buna baza de plecare. Totusi, Varsatorul il nelinisteste profund pe celalalt. Depinde de ei daca relatia va fi un esec sau un succes din ce in ce mai evident. N-ar strica sa consulte horoscopul si sa-si regleze rational lungimile de unda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s