Lantul

Lant – Briceag: atunci cand da faliment, Lantul decade in Briceag. In rest, aceasta arma scurta nu-i este prea simpatica.

Lant – Pumnal: tin mult unul la altul si isi fac reciproc servicii. Lant – Cutit: cel care decide viitorul relatiei (superficiala, dar cordiala) e Cutitul. Ceea ce-i uneste este fondul lor profund filistin.

Lant – Pumnal Arab: relatii reci, respectuoase si admirative.

Lant – Ghioaga de Fier: Ghioaga are o mare afectiune pentru Lant, insa acesta nu i-o impartaseste si uneori se poarta fara scrupule fata de el.

Lant – Ghioaga Taraneasca: in acest caz, spre deosebire de cel precedent, Ghioaga este cea care nu se increde in Lant, in pozitia sa, desi Lantul o curteaza insistent.

Lant – Toporisca: raceala reciproca.

Lant – Sabie: au unele contacte, insa Sabia nu se prea impaca cu gandirea strict financiara a Lantului, caci i se pare mult prea meschina.

Lant – Lance: atunci cand se intalnesc finantele cu pretentiile intelectuale rezulta si faima si abundenta. Astfel, cei doi au mare nevoie sa se completeze si tin mult unul la altul.

Lant – Prastie: Prastia nu agreeaza Lantul pentru ca reprezinta ambitia unei vieti indestulate, in conflict cu idealurile sale. Lantul poate evolua in Prastie uneori, destul de usor, insa numai daca are vocatie pentru asa ceva.

Lant – Arc: multe intalniri, Arcul apreciind in mod deosebit Lantul, iar acesta evoluand cateodata in Arc. Cu toate astea, Lantul e in unele situatii ireverentios fata de Arc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s