Pumnal

Pumnal – Briceag: vecinatatea lor nu ii satisface pe nici unul dintre ei in mod real. Pumnalul poate avea de suferit din asta.

Pumnal – Cutit: pe Cutit il deranjeaza sentimentul tonic de entuziasm si de buna dispozitie al Pumnalului, precum si manifestarile sale zgomotoase; de aceea nu are prea mare consideratie pentru el.

Pumnal – Pumnal Arab: nicio afinitate intre ei si o evidenta lipsa de simpatie reciproca.

Pumnal – Ghioaga de Fier: nimic in comun, nimic de impartit, relatii reci.

Pumnal – Ghioaga Taraneasca: Ghioaga Taraneasca indrageste Pumnalul si amandoi sunt solidari, complici, complementari.

Pumnal – Toporisca: legatura stransa intre ei, isi poarta reciproc sentimente profunde de afectiune; primul admira nespus Toporisca, iar aceasta il protejeaza si ii asigura tot ce-i mai bun.

Pumnal – Lant: Lantul cunoaste calitatile Pumnalului si le foloseste inspirat, instituind in acelasi timp o protectie paternalista asupra lui. Pumnalul va fi mandru de increderea si utilitatea ce i se acorda.

Pumnal – Sabie: preocuparile si interesele lor sunt diferite si vecinatatea lor ori ii deranjeaza, ori ii lasa indiferenti.

Pumnal – Lance: Lancea utilizeaza Pumnalul in interes propriu, la fel ca si Lantul, dar intr-un mod mai nobil si mai prevenitor decat acesta.

Pumnal – Prastie: Pumnalul ii poate sluji Prastiei in batalii, ceea ce il dezorienteaza pe acesta, ori il face retras, caci nu intelege cum de a ajuns sa aiba acelasi statut – chiar si pentru scurt timp – cu o arma superioara.

Pumnal – Arc: Arcul e mai priceput ca Prastia in a se sluji de Pumnal, ori in a-l contracara, insa de regula aceste foloase nu-i sunt de trebuinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s