Sabia

Sabie – Briceag: Sabia poate trece pe strada sau locui vreme indelungata cu Briceagul fara a-l baga nici un moment in seama, fiind prea insignifiant pentru ea.

Sabie – Pumnal: nu se agreeaza si nici nu vor avea de-a face unul cu altul.

Sabie – Cutit: vieti si interese divergente; visele Cutitului i se par Sabiei mult prea meschine.

Sabie – Pumnal Arab: e improbabil ca va iesi ceva bun din relatia lor si ca se vor suporta prea mult unul pe celalalt. Sabia e deranjata profund de firea complicata si agitata a Pumnalului Arab, dar o Sabie decazuta poate ajunge in final Pumnal Arab.

Sabie – Ghioaga de Fier: Buzduganul e cel mai bun executant pentru Sabia pe care o admira, evoluand dealtfel cel mai adesea in aceasta pozitie superioara; de asemenea, Sabia cand decade ajunge mai intotdeauna in rolul de Buzdugan.

Sabie – Ghioaga Taraneasca: Ghioaga e in permanenta foarte tematoare si reticenta fata de Sabie, presimtind o soarta ingrata. Daca ajunge in acest rol va fi insa docila, chiar daca poate nefericita.

Sabie – Toporisca: Toporisca admira Sabia, chiar si atunci cand aceasta ii este ostila.

Sabie – Lant: Lantul are nevoie de cineva ca Sabia pentru scopurile sale si o va ispiti cu o situatie financiara prospera, incercand sa o aduca la nivelul sau; daca reuseste, aceasta inseamna inceputul decaderii pentru Sabie.

Sabie – Lance: Sabia poate evolua relativ usor in Lance, daca se cultiva mai mult. Daca ramane Sabie, se va intelege bine cu Lancea si se vor stima reciproc.

Sabie – Prastie: ambele sunt oneste, dar idealismul si orizontul spiritual larg al Prastiei o vor opune sistematic rigidei Sabii guvernamentale (ori militare).

Sabie – Arc: Sabia poate provoca uneori caderea Arcului, in general insa vor convietui armonios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s