ZODIACUL INDIAN / HINDUS

TOPORISCA (21 – 31 Martie):

corespondent zodiac European: Berbec. E muncitoare, adora sa discute si sa se contrazica la nesfarsit, uneori pana la a deveni brutala. In viata sentimentala este afectuoasa si calda.

CALUL (1 – 10 Aprilie):

corespondent zodiac European: Berbec. Nu-i prea pasa de ce spun ceilalti despre el. Mereu bine dispus si spiritual, defectul sau principal consta in atitudinea ezitanta pe care o are de fiecare data cand se afla in fata unei decizii importante.

BIRJARUL (11 – 20 Aprilie):

corespondent zodiac European: Berbec. Inconsecvent in ceea ce priveste mediul, cariera, gandirea; se distinge insa prin loialitate fata de familie si prieteni. Rolul care-l prinde cel mai bine este cel de lider.

FOCUL (21 – 30 Aprilie):

corespondent zodiac European: Taur. Are o pasiune pentru tot ce e frumos si armonios si poseda un umor de cea mai buna calitate. Este fidel in dragoste si are incredere in acest sentiment nobil.

CAPRA (1 – 10 Mai):

corespondent zodiac European: Taur. Optimista, temperamentala si inteligenta, cel mai mare defect al sau consta in faptul ca se apuca de prea multe lucruri in acelasi timp si de aceea nu reuseste de multe ori sa le duca la bun sfarsit. Are o intuitie deosebita in a-si alege perechea potrivita in viata sentimentala.

ELEFANTUL (11 – 20 Mai):

corespondent zodiac European: Taur. Epiderma sa tabacita rezista la multe intepaturi si cu rabdare isi atinge scopurile, oricat de grea ar fi calea aleasa. Ii place profesia sa si viata de familie.

FIRUL (21 – 31 Mai):

corespondent zodiac European: Gemeni. Are un farmec deosebit, un har oratoric, ori de povestitor captivant, este politicos si, datorita in primul rand acestor calitati, situatiile nefavorabile lui vor fi in scurt timp rasturnate. Pune multa seriozitate in actiunile sale.

PHOENIXUL (1 – 10 Iunie):

corespondent zodiac European: Gemeni. Este genul de persoana simpatizata de toti. Da dovada de multa stapanire de sine, de intelegere pentru ceilalti, e tandra si apreciaza tot ceea ce e armonie.

DIAMANTUL (11 – 20 Iunie):

corespondent zodiac European: Gemeni. Este stralucitor in societate si ii place sa se stie astfel, iar cand nu primeste dovezi care sa-i confirme acesta pozitie este profund jignit. Cam egoist, nestatornic in iubire si destul de dificil.

VIERUL (21 – 30 Iunie):

corespondent zodiac European: Rac. Foarte apreciat pentru rafinamentul sau in gust si in gandire, iubit de zei, are un fizic frumos proportionat, precum si unele tendinte negatie.

SARPE (1 – 10 Iulie):

corespondent zodiac European: Rac. Impulsiv, extremist si inconstant in atitudini, nu invata niciodata nimic din experientele sale. Pentru el cele mai importante sunt intotdeauna cerintele momentului si de aceea linia sa de conduita devine foarte neclara.

BROASCA TESTOASA (11 – 21 Iulie):

corespondent zodiac European: Rac. Sensibila si timida, isi cauta protectia atunci cand e cazul in carapacea sa impenetrabila. Nu iese din ea decat cu mare prudenta, iar cand se ataseaza de cineva ii ramane pentru totdeauna loiala. Locul central in existenta sa il ocupa familia si prietenii.

CAINELE (22 Iulie – 1 August):

corespondent zodiac European: Leu. E agreabil, generos si curajos in fata pericolelor. Ii plac laudele si o viata linistita si se devoteaza persoanelor la care tine.

VANATORUL (2 – 12 August):

corespondent zodiac European: Leu. Binedispus, darz si autoritar, are un dezvoltat simt al afacerilor. Va face cariera relativ usor si va ajunge in varful ierarhiei. Este evlavios si razbator si are un unic ideal.

URSUL (13 – 23 August):

corespondent zodiac European: Leu. Este generos cu prietenii si isi imparte bunurile cu acestia, atunci cand le are. Se incanta ca un copil (sau ca Ursul la miere) de tot ceea ce vede si doreste imediat sa aiba lucrurile care-i plac. Este foarte curajos si dispune de o sanatate cat pentru doi.

FECIOARA (24 August – 2 Septembrie):

corespondent zodiac European: Fecioara. Motorul activitatilor ei este permanenta nemultumire de sine si de aceea va fi o fire perfectionista si cercetatoare, indiferent de domeniul ce constituie obiectul preocuparilor sale. Este discreta, inteleapta si culta.

PANA (3 – 12 Septembrie):

corespondent zodiac European: Fecioara. Dar al vorbirii si al scrisului, de care se foloseste din plin, caci isi doreste o cariera si o existenta plina de faima. Multiple posibilitati de afirmare.

RANDUNICA (13 – 23 Septembrie):

corespondent zodiac European: Fecioara. Ceea ce conteaza pentru ea cel mai mult este o viata ordonata si armonioasa – si Randunica se comporta ca atare, firea ei afectuoasa si senina trezind o simpatie puternica peste tot.

BALANTA (24 Septembrie – 3 Octombrie):

corespondent zodiac European: Balanta. O fire morala, meditativa, ce isi analizeaza toate actiunile si care isi bazeaza faptele numai pe judecati chibzuite. Nu poate fi determinata sa faca ceva prin impunere cu forta fizica, ori de alta natura.

ULIUL (4 – 13 Octombrie):

corespondent zodiac European: Balanta. Altitudinea la care planeaza ii ofera o perspectiva mai vasta si o gandire mai clara ca a celorlalti. Aceasta nu-l impiedica sa-si urmareasca, si interesele mai terestre. Uneori da dovada de impertinenta.

MAIMUTA (14 – 23 Octombrie):

corespondent zodiac European: Balanta. Nu e foarte transparenta in ceea ce priveste actiunile sale, este in schimb agera la minte si are o inclinatie nativa spre tot ceea ce inseamna comert. Defectul sau capital este de a arunca o lumina proasta asupra persoanei sale.

DELFINUL (24 Octombrie – 2 Noiembrie):

corespondent zodiac European: Scorpion. Hotarat si activ, nu sta mult pe ganduri inainte de a intra intr-o afacere, de orice natura ar fi ea si oricare ar fi riscurile pe care le implica. Pasionat si vicios, are numeroase experiente amoroase. Este cam cheltuitor.

TURNUL (3 – 12 Noiembrie):

corespondent zodiac European: Scorpion. O fire blanda si politicoasa, cu gusturi artistice foarte dezvoltate. Delicat si posesiv, este profund atasat de prieteni si nu el va fi cel care va pleca primul.

LEUL (13 – 22 Noiembrie):

corespondent zodiac European: Scorpion. Darz si neclintit pe pozitii, faptul ca nu-si gaseste un adversar pe masura il intristeaza profund. E un tip intotdeauna interesant, imaginativ si cu toane.

PUSTNICUL (23 Noiembrie – 2 Decembrie):

corespondent zodiac European: Sagetator. Fire nesupusa, caracter puternic, izolat si avangardist. Are inclinatii savante si nu este in nici un caz un simplu diletant.

SCOICA (3 -12 Decembrie):

corespondent zodiac European: Sagetator. Retrasa, inteleapta, demna, are propriile ei opinii asupra vietii, rezultate in urma experientelor personale ori ale altora. Ii puteti impartasi orice, e un bun auditor si elev, dar nu va asteptati la reciprocitate din partea ei.

METALUL (13 – 21 Decembrie):

corespondent zodiac European: Sagetator. Este un om dur si rece, asemeni unui metal. Cu toate acestea, nu apare niciodata in adevarata sa lumina, ci dimpotriva, pare sociabil si maleabil, impresie sustinuta in special de marea sa elocventa.

FUNIA (22 – 31 Decembrie):

corespondent zodiac European: Capricorn. O fire puternica si care sprijina in mod firesc eforturile celorlalti, ceea ce ii atrage multa simpatie sincera si foarte durabila. Nu abuzati insa de ajutorul sau, caci nu-l faceti astfel intr-atat de fericit pe cat credeti.

LOTUSUL (1 – 10 Ianuarie):

corespondent zodiac European: Capricorn. Fermecator, este avantajat de acesta calitate pe plan sentimental si in ceea ce priveste cariera sa. Da dovada de multa demnitate in orice situatie si este loial prietenilor si persoanei iubite.

ARCASUL (11 – 20 Ianuarie):

corespondent zodiac European: Capricorn. Cufundat in adanci reverii, dar are contacte consistente cu realitatea. Ii plac enigmele si misterele si isi impune adeseori vointa in fata celorlalti.

VULTURUL (21 – 30 Ianuarie):

corespondent zodiac European: Varsator. Tarie de caracter, tenacitate, forta de persuasiune – iata principalele caracteristici ale Vulturului, sustinute pe un plan mai profund de noblete sufleteasca si de constiinta clara si exacta a propriei valori.

CALEASCA (31 Ianuarie – 9 Februarie):

corespondent zodiac European: Varsator. In permanenta zbuciumat, cu un neastampar in a actiona mereu in propriul interes, se va avanta in intreprinderi de pionierat. Este, cu toate framantarile sale, dotat cu o gandire lucida.

APA (10 – 19 Februarie):

corespondent zodiac European: Varsator. Fire greu de categorisit, foarte mandra si foarte temerara; o poti jigni grav contestandu-i aceasta ultima calitate pe care o afiseaza in permanenta. Are pretentia de a i se asculta povetele, altfel devine irascibila.

PERLA (20 Februarie – 1 Martie):

corespondent zodiac European: Pesti. Aparentele dure cu care se inconjoara sunt inselatoare, nativul avand in realitate nevoie de afectiune, tandrete si armonie. Gama lui de sentimente este foarte variata si nuantata.

CORABIA (2 – 10 Martie):

corespondent zodiac European: Pesti. Fire nepasatoare (chiar daca nu pare) si uneori fara scrupule. Arata bine, e impunatoare si multumita acestor doua calitati fizico-psihice va atrage multi reprezentanti ai sexului opus si va incerca sa-si domine anturajul.

YOGHINUL (11 – 20 Martie):

corespondent zodiac European: Pesti. Nu prea are un scop clar in viata, e sters si straniu. Ii place sa sufere si sa se observe in aceasta ipostaza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s