BIVOLUL SI ELEMENTELE

Bivolul de Metal:

Nativul este mai tare decat otelul. Este muncitor si nu se lasa pana cand nu rezolva ceea ce si-a propus. Intens, niciodata nehotarat sau evaziv in ce priveste ceea ce-si doreste. E de incredere si te poti baza pe el. Nu-si exteriorizeaza niciodata emotiile si trairile. Nu e o persoana foarte sentimentala, nu are aproape deloc empatie si are tendinta de a forta lucrurile atunci cand are un scop anume. Este cam infumurat si nu accepta esecul.

Bivolul de Apa:

Acest nativ este un realist, rabdator, ingenios, flexibil, sincer, ager si cu o ambitie fara limite. Imbunatatirea si siguranta vietii sale sunt cele mai importante lucruri pentru el. Nu cere prea mult de la altii. Capabil sa epuizeze adversarii prin rabdare si vointa, calcul si metodic. Reuseste sa citeasca trairile celor din jurul lui.

Bivolul de Lemn:

Este o persoana corecta, cat timp nu se lasa influentata de sentimentele celorlalti. Un om integru, bun coleg si care lucreaza bine in echipa, desi este mai potrivit pentru rolul de lider. Cinstit si impartial, energic si cu tendinte dominatoare. Inalt simt moral. Tinde sa se enerveze foarte repede si sa spuna exact ceea ce gandeste pe moment.

Bivolul de Foc:

Energic, bataios si orientat spre putere si importanta. Un lider innascut, cu sanse foarte mari sa ajunga in cele mai inalte pozitii in ierarhia sociala. Mandru, materialist, are tendinta de a elimina lucrurile si/sau persoanele nefolositoare sau necorespunzatoare. Poate fi foarte dur cu cei care au indrazneala de a i se opune. Ii protejeaza pe cei dragi si face totul ca acestora sa nu le lipseasca nimic.

Bivolul de Pamant:

Hotarat si tenace, calitati care ii asigura succesul. Modest si de incredere. Inca din tinerete isi cunoaste imperfectiunile si limitele. Practic si muncitor. Cauta stabilitatea si siguranta si va munci cu eficienta pentru asta. Poate prea putin sensibil si sentimental, insa cu emotii puternice si reale. Loial principiilor sale si celor dragi lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s