CAINELE SI ELEMENTELE

Cainele de Metal:

Nobil si generos si hotarat in convingerile sale. Foarte dedicat in ceea ce face, fie in domeniul personal, fie in cel profesional. Foarte rigid si cu multe principii, unele de o inalta tinuta. Cu standarde foarte ridicate si are mari asteptari si pretentii, in primul rand de la el insusi, dar si de la cei din jur. Foarte devotat, insa fara scrupule cand are in jurul sau dusmani.

Cainele de Apa:

Nativul nu este prea independent, se simte mai bine atunci cand face parte dintr-un grup. Intuitiv, receptiv, ingaduitor cu sine si cu ceilalti. Daca este femeie, poate fi foarte atractiva. Fidel si afectuos cu cei dragi. Stie sa-si stapaneasca emotiile si va arata un exterior calm si fermecator. Adaptabil si relaxat, bun indrumator, fluid in vorbire, judecator onest si executant logic.

Cainele de Lemn:

Calm, pasionat si incantator. Iubeste sa faca parte dintr-un grup, caci astfel reuseste sa capete mai multa incredere in el. Placut, educat si onest si va munci mult sa se dezvolte. Tinde sa fie cam timid atunci cand cunoaste oameni noi, insa se acomodeaza destul de repede. Atras de bani, este popular, prietenos, cooperativ si binevoitor.

Cainele de Foc:

Pare a fi nascut pentru a fi lider, in toate sensurile cuvantului. Atragator, teatral, iese in evidenta prin firea sa prietenoasa si atragatoare. Ii place sa aiba cat mai multi prieteni. Foarte atras de sexul opus. Puternic si pozitiv, are un sarm aparte. Este independent si indraznet, cauta mereu experiente si aventuri noi. Activ, carismatic, cu o mare incredere de sine si o personalitate vibranta.

Cainele de Pamant:

Nativul este obiectiv, un cugetator eficient, de incredere, se misca greu dar cu un tel bine definit. Bun ca lider, realist, atent, prudent, foarte secretos, prietenos si calm, reuseste mereu sa vada imaginea in ansamblu. Nu se lasa niciodata supus de infrangeri, esecuri si nici nu se va inflacara in fata reusitelor. Corect, cu picioarele pe pamant, stie sa-i sprijine pe cei dragi, sa le inspire incredere in ei si sa-i motiveze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s