CALUL SI ELEMENTELE

Calul de Metal:

Liber si independent. Iubit de toti insa nesupus. Se teme sa-si ia angajamente si prefera sa treaca de la o relatie la alta decat sa se stabileasca undeva, cu cineva. Curajos, mandru, demonstrativ si incantator. Are o minte productiva, este egocentric, loial si un prieten devotat. Daca face ceva ce nu il satisface si nu il stimuleaza, poate deveni absurd si inconstient.

Calul de Apa:

Dichisit, placut, cu un bun spirit de afaceri, iubeste sporturile si excursiile. Se poate razgandi adesea. Cateodata, faptele si gandirea ii sunt dirijate catre iesiri sporadice ale unor fapte nervoase. Cam indecis, insa stie sa se adapteze foarte repede. Se lasa purtat de val si de evenimente. Are un bun simt al umorului, este distractiv, voios. Daca este negativ, devine mofturos si nehotarat.

Calul de Lemn:

Puternic, stabil, deschis, comunicativ, prietenos, are multa rabdare, reuseste sa colaboreze bine cu ceilalti si este echilibrat. Nu se lasa dominat. Voios, optimist, cu mult umor si un bun orator. Nativul este muncitor, putin sentimental si foarte avansat si modern si de aceea va indeparta tot ceea ce este vechi si va promova noul. Relatii reusite si de succes atat pe plan personal, cat si in cel profesional.

Calul de Foc:

Un nativ temperamental si schimbator, are o capacitate extraordinara de a gandi. Ii place sa-si traiasca viata pe muchie de cutit. Iubeste schimbarea. Pasionat, uneori putin aiurit, ager la minte, fermecator, amabil si prietenos. Este foarte dogmatic, are o personalitate cu multe fete si ar fi foarte fericit sa aibe o viata dubla sau chiar tripla.

Calul de Pamant:

Foarte muncitor, in special pentru a-si atinge telurile. Sigur, dar cu miscari lente, hotarat si logic. Analizeaza bine inainte de a lua o decizie. Are capacitatea de a vedea lucrurile din mai multe perspective. Foarte mofturos in ce priveste lucrurile marunte. Are un excelent simt al umorului si reuseste sa se adapteze foarte repede la multe situatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s