CAPRA SI ELEMENTELE

Capra de Metal:

Nativul isi cunoaste talentele si are o mare incredere in sine. Pare dur la suprafata, este insa fragil. Nu se adapteaza usor la schimbari. Tinde spre stabilitate financiara. Are multe talente artistice pentru care este apreciat. Poate fi gelos si posesiv. Are stari emotive schimbatoare pe care nu reuseste prea usor sa si le controleze.

Capra de Apa:

Foarte distractiv, insa se bosumfla repede daca lucrurile nu merg cum vrea el. Foarte atragator pentru ceilalti, isi doreste ca multi oameni sa-l iubeasca si sa-l rasfete. Ascultator, dar incapatanat. Nu foarte rezistent, poate fi usor impresionat si influentat. Nu ii plac schimbarile si nici sa incerce drumuri necunoscute.

Capra de Lemn:

Compania lui este foarte apreciata de cei din jurul lui. Are mult umor, este destept, visator, cam lenes, mereu saritor si deschis la nevoile altora. Fidel celor la care tine, generos si de multe ori se profita de pe urma lui din aceasta cauza. Banii trag la el si vor veni ori de cate ori are nevoie mare. Ar trebui sa petreaca mai mult timp avand grija de el insusi.

Capra de Foc:

Activ, nu foarte sensibil, nu are nevoie de aprobarile celorlalti, isi urmeaza propria intuitie. Isi doreste o casa sigura, fiind sensibil la confortul personal si isi doreste sa traiasca in puf. Dinamic si agresiv, se pune mereu pe primul plan. Cand este dezamagit, devine rautacios si posac.

Capra de Pamant:

Stabil, increzator si sigur pe el. Acest nativ este conservator, pragmatic si independent. Desi ii place viata casnica, de familie, va incerca mereu sa-si pastreze si un anumit grad de independenta. Nu-i prea place sa cheltuiasca desi ii place luxul pe care il considera o necesitate. Poate deveni nevrotic si foarte retras atunci cand este criticat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s