COCOSUL SI ELEMENTELE

Cocosul de Metal:

Sigur, practic, cu initiativa si multa perspicacitate pentru a fermeca pe altii cu puterea sa de seductie. Curios, idealist si optimist. Cam egoist si vrea ca toata lumea sa asculte de ceea ce spune el. Cam instabil si indaratnic si are o mare nevoie sa se simta important si faimos. Analizeaza tot si pe toti cei din jurul lui. Insista in privinta ordinii si va cere conditii igienice in viata sa. Tendinta spre agresivitate, lucru care duce la terminarea anumitor relatii.

Cocosul de Apa:

Calm, rafinat si spre deosebire de ceilalti Cocosi, nu simte nevoia sa atraga atentia sau sa fie mai presus de ceilalti. Intelectual, cu multa energie si initiativa. Are o minte clara si practica. Este foarte atent la detalii, insa ar trebui sa se concentreze mai mult pe rezultatul final, in tot ce intreprinde si sa nu se mai piarda in amanunte. Priceput la scris si vorbit, poate manipula mase de oameni. Cand il obsedeaza perfectiunea, poate fi banal, vulgar si birocratic.

Cocosul de Lemn:

Politicos, exuberant, cu o viziune mai larga asupra vietii. Iubeste munca in echipa, cu inclinatii spre progres, iar atunci cand este onest si cinstit, va excela in atingerea realizarilor sale. Are multi prieteni si este foarte sociabil. Vrea mult sa gaseasca partea buna din oameni si situatii. Receptiv, integru, generos. Nu prea reuseste sa duca la bun sfarsit tot ceea ce incepe.

Cocosul de Foc:

Nativul petrece foarte mult timp incercand sa arate perfect. Puternic, imperativ si extrem de sensibil. Nervos si pasionat in acelasi timp. Se pricepe foarte bine sa organizeze evenimente sociale si este un lider excelent. In timp devine rigid si nu prea mai face compromisuri. Daca lucrurile nu ies cum vrea el, devine acuzator sau poate suferi foarte mult. Poate fi brutal de sincer atunci cand critica pe cineva, ajungand sa-i raneasca pe cei din jur.

Cocosul de Pamant:

Nativul este analitic, cinstit si inclinat spre studiu. Lupta pentru adevar, se maturizeaza devreme. Organizat, eficace si atent, se descurca foarte bine cu mai multe sarcini dintr-o data, in paralel. Reuseste mereu sa aiba succes, insa stabileste standarde inalte pentru ei, dar si pentru cei din jurul lui. Stie sa indeparteze obstacolele si indoielile. Nu fuge de responsabilitati, dar este rigid. Daca munca ii aduce multumire, poate duce o viata simpla.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s