COMPATIBILITATEA CAINELUI CU ALTE SEMNE

Caine – Sobolan:

relatia lor merge bine si se imbunatateste pe zi ce trece. Vor conlucra eficient pe plan profesional si vor fi buni prieteni.

Caine – Bivol:

relatie mediocra ce se inrautateste continuu. Au conceptii diferite despre viata si vorbesc limbi diferite.

Caine – Tigru:

raporturi foarte bune; se iubesc mult si vor avea nenumarate succese impreuna.

Caine – Iepure:

combinatie prospera in toate privintele, care se bazeaza pe intelegere, pe simpatia reciproca si pe comunitatea de interese in evolutia lor ulterioara.

Caine – Dragon:

nu se potrivesc sub niciun aspect. Vor avea numeroase diferente, adeseori violente si nu se vor putea intelege nici asupra celor mai neinsemnate lucruri.

Caine – Sarpe:

relatie moderata, fara mari furtuni, dar si fara un soare stralucitor. Isi poate conjuga eficient eforturile atunci cand e necesar acest lucru si se pot admira adeseori, in special daca nu devin prea apropiati. Legatura lor ar putea fi totusi definitiva daca intre ei va exista o mare iubire.

Caine – Cal:

sunt doua semne complementare, iar raporturile lor vor fi deosebit de bune pe plan afectiv, si profesional. Multe reusite de-a lungul vietii.

Caine – Capra:

relatie moderata, pornind de la o iubire initiala, si care in timp se poate imbunatati sau deteriora definitiv – sansele sunt impartite.

Caine – Maimuta:

pot colabora bine profesional, pot fi chiar prieteni, dar o relatie mai profunda e foarte problematica si putin probabila, Maimuta parandu-i Cainelui mult prea labila.

Caine – Cocos:

nu se agreeaza in mod deosebit pentru ca nu se prea inteleg. Cainele este prea blazat si prea sceptic pentru Cocos, iar acesta ii pare primului ca fiind prea ingamfat.

Caine – Caine:

buni prieteni, nu foarte eficienti insa impreuna. Relatia lor nu va iesi dintr-o mediocritate constanta, uneori aurita – e adevarat – dar atata tot.

Caine – Mistret:

se vor tolera sau se vor desparti dupa o vreme, caci se enerveaza reciproc si nu pot ajunge la un punct de vedere comun.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s