FECIOARA (luna Elul)

Fecioara este in luna a sasea a anului astrologic. Este un semn de pamant, guvernat de Mercur. Semnul Fecioarei este legat de practicitate, a lucru si servi pe ceilalti; oamenii nascuti in Fecioara simt nevoia sa atinga siguranta financiara si au dorinta de a servi societatea. Fecioarele afla succesul in cariera ca doctori, asistente medicale (ori in profesii vindecatoare), ca asistenti sociali, tehnicieni de service, bancheri, contabili si in profesii ce implica frumusetea si moda.

ELUL: este luna dedicata pregatirii pentru zilele judecatii si ispasirii – o vreme pentru a stabili obiective si prin actiuni, sa le realizam. Cei nascuti in aceasta luna, ar trebui sa se foloseasca de abilitatea lor unica de a planui si actiona. Financiar nu este o luna usoara. Pot aparea multe schimbari.

Fecioarele trebuie sa-si verifice si sa-si evalueze actiunile. Ca un om de afaceri care se uita peste profiturile si pierderile de la sfarsit de an, este mai usor sa-i critici pe ceilalti decat este sa vezi ce nu este in regula cu tine insuti.

Cand invata sa iubeasca, sa onoreze si sa-i accepte pe ceilalti asa cum sunt, fara critici, judecati, ori incercari de a-i schimba, atunci corectia Fecioarei va fi completa; odata ce Fecioara va experimenta dragostea neconditionata, va incheia propria-i corectie. In luna Fecioarelor, exista un mare incident de imigrare, cand multa lume simte nevoia sa-si paraseasca locurile natale pentru a merge in locuri noi, cautand sa-si schimbe norocul. In relatiile personale exista mai multe conexiuni si intalniri internationale, ceea ce inseamna ca exista si mai multa deschidere spre iesirea din cercul familial pentru a cunoaste noi oameni. Este o luna pentru contemplarea sensului vietii, atat pe plan personal cat si global.

Fecioara este loiala, buna si muncitoare, insa timida si extrem de critica deseori, blanda, orientata spre detalii, devotata; are prieteni buni si simt civic.

MOTIVATIE PRINCIPALA: PERFECTIUNEA.

PROVOCARI (si cum sa le infrunte):

– Ii judeca pe ceilalti dupa aparentele exterioare: ”nu judeca o carte dupa coperta.” Priveste mai profund intr-o persoana, si nu da asa multa importanta felului in care arata.

– Reactioneaza fara a tine cont de sentimentele altora: oamenii sunt oglinzi pentru noi, asadar atunci cand vedem defecte in alte persoane, reflecta ceva din noi.

– Nu accepta criticile: nimeni nu are dreptate 100% mereu. Chiar daca ai dreptate 99% din timp, fii deschis la ceea ce au ceilalti de spus.

– Nerabdarea: sa fi rabdator cu cineva este de fapt un dar. Tinandu-ti gura inchisa si ascultand, daruiesti.

– Concentrarea pe scara mica: Fecioarele au abilitatea de a face mari schimbari pentru multe persoane, cu conditia de a-si extinde concentrarea.

– Ingrijorari: Fecioarele vad mereu ceea ce urmeaza sa se faca, iar aceasta stare de a fi mereu ”in priza” le face sa fie mereu ingrijorate. In plus, cred ca trebuie sa le faca ele pe toate. Nu esti singura. Este ok sa cereti altora ajutorul. De fapt, este recomandat.

CUM SA-TI IMBUNATATESTI RELATIA CU O FECIOARA:

– Nu lua critica ei ca pe ceva personal.

– Cand este tafnoasa, este mai bine sa nu ii dai apa la moara. Este dificil sa dansezi tango de unul singur.

– Incurajeaz-o sa invete sa se relaxeze.

– Ofera-i critica propunandu-i solutii alternative. Nu doar sa-i tii predica.

CUM ISI GASESTE FECIOARA IMPLINIREA:

– Invatand sa vada imaginea de ansamblu.

– Lasandu-se dusa de valul vietii si fiind fericita.

– Sa renunte la detalii; fiind neglijenta.

– Incetand sa judece.

– Oferind o a doua sansa oamenilor care au dezamagit-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s