IEPURELE SI ELEMENTELE

Iepurele de Metal:

Puternic si rezistent, foarte increzator in fortele proprii, da dovada de hotarare si determinare, preocupat de propriile dorinte si de scopuri profitabile. Viclean si cu o inteligenta rece si logica. Gusturi fine, stie cum sa traiasca si cum sa se bucure de toate lucrurile bune oferite de viata. Reuseste in ceea ce-si propune, atat in viata privata cat si in cariera. Pasionat in dragoste, in ciuda numeroaselor complexe.

Iepurele de Apa:

O natura firava si emotionala. Nativul prefera sa se lase purtat de val, indiferent unde si face orice sa evite grijile, conflictele si despartirile. Este ganditor, foarte sensibil si nu prea hotarat. Isi sprijina familia si prietenii, insa oricine poate profita de el. Ca varianta negativa este temator, susceptibil, deloc sociabil si foarte idealist.

Iepurele de Lemn:

II place sa-i ajute pe ceilalti. Este darnic si foarte intelegator. Este un ambitios insa se lasa intimidat de cei mai puternici. Multi profita de firea lui miloasa si intelegatoare. Poate ajunge pe culmi inalte in cariera fiindca este descurcaret. Are nevoie de o mai mare hotarare si o judecata mai buna.

Iepurele de Foc:

Aventurier, vesel si afectuos. Cu o mare putere de caracter. Personalitate directa si naturala. Priceput in exprimarea ideilor intr-un mod corect, dar mai ales convingator, ceea ce ii face pe ceilalti sa-i raspunda pozitiv. Predispus la emotii si sincer in exprimarea dorintelor sale. Are tendinta de a face crize de nervi incontrolabile. Incearca sa evite conflictele. Poate fi usor ranit, dezamagit si suparat de ceilalti.

Iepurele de Pamant:

Nativul are picioarele foarte bine infipte in pamant. E ferm, serios si cu miscari calculate. Uneori foarte critic si cinic. Cu o personalitate echilibrata si rationala. Succes in a-si realiza scopurile. Se interiorizeaza atunci cand are probleme si nu prea este tolerant. Cel mai mult isi doreste sa traiasca bine si sa aiba o familie unita si puternica. Invata din greseli.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s