LEUL (luna Av)

Leul este intr-una din cele trei luni negative ale anului. Celelalte doua sunt Tevet (Capricorn), fiindca este guvernata de Saturn, care este planeta judecatilor dure, si Tamuz (Rac), fiindca este guvernata de Luna. Leul este guvernat de Soare si face parte din semnele de foc. Asta indica o influenta adaugata a focului, care este exprimata prin judecati – arderea si consumul focului fara echilibru. Acesta este motivul pentru care experimentam o polaritate a evenimentelor, unele negative, altele pozitive. La centrul sistemului nostru solar, Soarele aduce fiecarei planete lumina si caldura, fara de care nicio forma de viata organica nu ar putea exista. Oamenii nascuti in aceasta luna sunt cunoscuti pentru ca se comporta ca Soarele. Au abilitati de conducatori, sunt determinati, dominanti si puternici si in plina forta, aceasta combinatie poate conduce catre capcana egoismului si mandriei. Leul ajunge cu usurinta in pozitii de lider. Dar trebuie sa ne amintim ca, singurul control pe care-l avem este autocontrolul. Orice sentiment egoist, ce tine de mandrie si superioritate, doar ne opreste din a-i ajuta pe ceilalti.

AV: desi este o luna negativa, are potential pentru maretie. Cei nascuti in aceasta luna trebuie sa se munceasca serios pentru a corecta ceea ce trebuie corectat, in interiorul lor – aceasta este samanta rascumpararii finale. Adaungand si un lucru pozitiv la aceasta luna negativa…data de 15 (August/Av) este cea mai fericita zi din an. In aceasta zi, Soarele si Luna sunt pline. Soarele – polul pozitiv – reprezinta aspectul masculin al universului nostru. Luna – polul negativ – reprezinta aspectul feminin al universului nostru. Cand Luna reflecta lumina Soarelui, primim puterea de a returna Lumina, forta de a oferi, de-a ne pasa, si de a iubi neconditionat. De aceea inteleptii nostri au declarat ca nu exista o alta zi mai fericita decat aceasta in an, iar aceasta rara oportunitate cosmica ne permite sa ne gasim sufletul pereche.

Leul este coplesitor, iute la manie, totusi pasional si de cuvant, generos, patern, onest, carismatic, priceput la conversatie, adept social, are multa forta interioara, valoare de sine, creativitate, independenta, face fata cu bine la stres si responsabilitate, fizic placut, atractiv, rezistenta fizica, si este orientat spre teluri.

MOTIVATIE PRINCIPALA: castigarea respectului.

PROVOCARI (si cum sa le infrunte):

– Prea mandru: tine sub control ego-ul.

– Obsedat de control: foloseste-ti fortele pentru a-i ajuta pe ceilalti, nu pentru a-i domina.

– Nevoie mare de a fi in centrul atentiei: intelege ca nu esti centrul universului.

– Lipsit de sensibilitate: cere ajutor pentru a intelege durerea si nevoile celorlalti. Mergi dincolo de propriile tale dorinte.

– Egocentric: fii mai empatic, incearca sa intelegi perspectivele celorlalti.

– Susceptibil la lingusire: intelege ca talentele sunt daruite, nu sunt castigate sau meritate.

– Generos, atat timp cat este recunoscut ca cel ce ofera: ofera pentru a-i ajuta pe ceilalti in drumul lor spiritual, nu pentru a-ti satisface propriul ego.

– Lipsa de diplomatie: gandeste inainte de a vorbi. Fii sensibil la sentimentele celorlalti.

– Vede imaginea de ansamblu dar omite detaliile: incetineste si ofera-ti timp sa observi detaliile.

CUM SA-TI IMBUNATATESTI RELATIA CU UN LEU:

– Arata-i respect si incredere

. – Asculta-l si nu-l contrazice.

– Ofera-i parerea, ajuta Leul sa vada impactul pe care il au cuvintele si actiunile lui asupra celorlalti.

– Nu-l judeca.

CUM ISI GASESTE LEUL IMPLINIREA:

– Oferind pur si simplu, de dragul de a da.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s