MAIMUTA SI ELEMENTELE

Maimuta de Metal:

Nativul este un luptator, puternic, independent, sofisticat si isi doreste foarte mult stabilitatea financiara. Ambitios si hotarat, de cele mai multe ori reuseste tot ceea ce isi propune. Pasionat, mereu in forma, optimist si convingator. Are un suflet bun si este amuzant, desi prefera sa petreaca singur majoritatea timpului.

Maimuta de Apa:

Foarte sensibil, discret, dragut, concentrat pentru a-si atinge idealurile. Poate face compromisuri si este un tip original si perspicace. Daca reuseste sa-si mentina atentia concentrata, va reusi in viata. Daca e varianta negativa, va fi lipsit de directie, instabil, nehotarat si nepotrivit in tot ceea ce va face.

Maimuta de Lemn:

Pentru acest nativ conteaza enorm comunicarea cu ceilalti si are abilitati deosebite pentru aceasta, astfel reuseste sa relationeze si sa interactioneze foarte usor. Un nativ doritor de prestigiu, muncitor si cu un puternic spirit de pionierat. Intelege mereu care este modalitatea exacta in care functioneaza lucrurile.

Maimuta de Foc:

Ambitios, hotarat si puternic. Imediat ce isi stabileste niste teluri, va incepe sa le duca la indeplinire, unul cate unul. Plin de viata, energic, inovator si un lider natural. Este sigur pe el, decis, increzator si foarte interesat de sexul opus. Are uneori tendinta sa devina cam autoritar. Mereu in cautare de raspunsuri, nemultumit de ceea ce are, cauta mereu ceva mai bun.

Maimuta de Pamant:

Fire rece si calculata, insa un tip calm. Ii place sa se implice in comunitatea in care traieste si in acte de caritate. Intotdeauna incearca sa respecte normele morale si legale de comportament si sa traiasca ”corect”. Isi revendica in liniste aprecierea si admiratia pentru talentele si serviciile sale, insa cand este dat la o parte, se bosumfla si devine impertinent. Ia lucrurile prea in serios. Cinstit, perspicace, de baza, constiincios si va da mereu ce are mai bun in el si asteapta respectul celor din jur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s