MISTRETUL SI ELEMENTELE

Mistretul de Metal:

Dominator, activ, poate fi lipsit de tact sau finete. Afiseaza un exterior dur acasa, la munca si chiar si cu prietenii. Pasionat, ingamfat, deschis si prietenos, insa cu o fire artificiala in ceea ce priveste sentimentele sale. Muncitor, cu o minte proaspata, daruit partenerului atunci cand iubeste si de incredere. Ambitios, nu accepta prea usor infrangerea.

Mistretul de Apa:

Un nativ demn de toata increderea. Abil, subtil, tenace, persuasiv. Se va increde orbeste in credinta sa si in cei la care tine. Serios, calm, iubitor, are pasiuni puternice si pline de caldura sufleteasca in dragoste. Daca este negativ, poate fi obsedat de sex, de bautura si viata foarte luxoasa pe cheltuiala altora. Iubeste sa socializeze si sa se distreze.

Mistretul de Lemn:

Un initiator excelent, preocupat in special de afacerile proprii, insa ii place sa ii ajute pe altii. Este recunoscut pentru sufletul lui bun si mintea agera. Deschis si constiincios, comunicativ si ii place orice fel de petrecere, oriunde se va duce va improspata atmosfera. Ii place sa fie in legatura cu persoane oneste.

Mistretul de Foc:

Puternic, ii place sa-si asume riscuri si este inzestrat cu emotii puternice. Nu se teme de necunoscut. Cand isi propune ceva, face orice omeneste posibil pentru a obtine ce vrea. Increzator in fortele proprii, optimist si reuseste sa stranga bogatie pentru ca el si familia lui sa traiasca bine. Sef excelent si lider innascut. Este un prieten generos. Daca este negativ, poate deveni indaratnic, terorizant si plin de mania persecutiei.

Mistret de Pamant:

Nativul adora sa stea acasa, isi iubeste familia mai mult decat orice pe lumea asta. Sensibil, calm, fericit. Faimos pentru rabdarea si statornicia sa. Cand isi alege un obiectiv, nu se lasa pana nu il duce la indeplinire. Prefera mai degraba sa se lase condus de altii decat sa preia el conducerea. Vrednic si indemanatic, puternic si un bun prieten. Isi cauta linistea si echilibrul in viata sa de familie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s