PESTII (luna Adar)

Pestii completeaza ciclul astrologic care incepe cu Berbecul. Semn de apa, guvernat de doua planete, Jupiter si Neptun. Jupiter este planeta succesului, miracolelor, expansiunii vasului metafizic si al extinderii abilitatii noastre spirituale. Neptun este planeta abstractului, intuitiei, imaginatiei, creativitatii si artei. Ne ofera posibilitatea de a vedea si intelege dincolo de cele cinci simturi pe care le avem. Combinatia dintre aceste doua planete ofera Pestilor o foarte puternica abilitate emotionala.

ADAR:

– luna transformarii de la o extrema la alta. Cei nascuti in aceasta luna pot tinde catre avere daca pot transforma asa cum se cuvine obstacolele in oportunitati. Adar este cea mai vesela luna din an. Celui nascut in aceasta luna ii place sa se distreze si sa rada, sa se bucure de ceea ce-i ofera viata. Dar exista si tipurile negative, intunecate, retrase. O luna a fericirii, miracolelor si minunilor.

Pestii sunt extraordinar de sensibili si vulnerabili, cu o puternica intuitie. Sunt persoane foarte profunde, fie in opinii, ganduri ori inspiratie. Un straniu talent in ce priveste sensibilitatea fata de ceilalti, pentru ca reusesc cu adevarat sa intre in inima si mintea unei persoane si sa experimenteze durerea si suferinta altora. Cei mai dotati clarvazatori si mediumi sunt Pesti. Multi au un dar aparte la matematica, stiinte si metafizica (Einstein a fost Pesti).

Simbolul celor doi Pesti care inoata in directii opuse – cei care inoata impotriva curentului reprezinta puternicul potential al Pestilor, ei pot fi carismatici, lideri puternici cu viziune si claritate in ce priveste conducerea care poate ghida o natiune intreaga, ca Moise care a fost si el Pesti, si Pestii care inoata in directia curentului, care pot fi slabi, se lasa dusi de val cu mare usurinta si predispusi la modele dependente de comportament. Este darnic, generos, altruist, empatic, bun ascultator, talent artistic, intuitiv, spiritual, plin de imaginatie. MOTIVATIE PRINCIPALA: daruirea, indepartarea durerii si suferintei.

PROVOCARI (si cum se le infrunte):

– Adept nu initiator: darurile pe care le posezi sunt un imprumut. Nu astepta sa le folosesti. Fugi dupa oportunitati pentru a-ti dezvalui talentele si maretia. Oameni pe care inca nu i-ai cunoscut, depind de actiunile tale.

– Condus de emotii, nu de logica. Prea implicat emotional in durerea altora: cel mai bun lucru pe care il poti face pentru cineva aflat la nevoie este sa-i oferi o mana de ajutor, sa-i imprumuti o ureche deschisa la ascultare si sa intrebi cu ce ii poti fi de ajutor. Dar cam atat.

– Nu face fata presiunii si ii este greu sa se adapteze schimbarii. Renunta usor: afla ca tocmai atunci cand te apasa sentimentul de renuntare trebuie sa te straduiesti mai mult si sa mergi inainte.

– Posibila dependenta de droguri, aprobare si propria durere: redirectionare pe calea cea buna si pozitivitate.

CUM SA-TI IMBUNATATESTI RELATIA CU PESTII:

– Fii rabdator.

– Relationeaza cu ei la nivel emotional, nu apela la explicatii logice.

– Fii orientat pe actiune, incurajeaza-i sa actioneze.

CUM ISI GASESC PESTII IMPLINIREA:

– Iesind din zona de confort si interesandu-i in mod sincer de oameni

– si de ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s