SARPELE SI ELEMENTELE

Sarpele de Metal:

Nativul este un intelept, are o gandire echilibrata, vointa mare si este orientat catre atingerea telurilor. Isi doreste o viata linistita si lux, putere si bogatie. O persoana rezervata, neclara si ingamfata. Nu se da in laturi de la nimic pentru a obtine ce doreste si se lanseaza in orice aventura. Mereu invidios pe ceilalti, nu suporta usor infrangerea. Posesiv, impunator si foarte tacut. Mare succes financiar. Poate fi darnic si sociabil intr-un mod defensiv.

Sarpele de Apa:

Inteligent si cu putere de influenta asupra celorlalti. Istet, de neatacat si cu o fire curioasa. Interesant, siret, mereu atent la scopurile sale. Ii place sa lucreze si sa colaboreze cu altii, insa si sa ii fie recunoscute meritele. Un intelectual ce pare nepasator, considera ca oamenii trebuiesc condusi. Are o memorie foarte buna, si este mai mereu nemultumim in ce priveste propriul destin.

Sarpele de Lemn:

O persoana foarte buna la suflet si amabila. Un nativ serios, faimos pentru cumpatare si chibzuinta. Concesiv si invariabil in sentimente. Ii place sa-si creeze o retea foarte puternica din prieteni si familie. Are o exprimare corecta, frumoasa si convingatoare. Meticulos, orgolios si adora bogatia. Isi doreste sa fie admirat si aprobat de public, va face orice pentru succes. Foarte bine informat, si imparte cu ceilalti ceea ce afla si invata. Discret, cu o judecata buna, rareori cere sfatul cuiva si apreciaza lucrurile de calitate.

Sarpele de Foc:

Nativul este energic si extrovertit. Ii place sa se impuna, are multa incredere si puterea de a conduce, dar are incredere doar in sine. Simte nevoia sa invete din toate si sa acumuleze cat mai multe informatii. Este foarte persuasiv. Doreste stabilitate si siguranta atat din punct de vedere financiar cat si sentimental. Este cel mai senzual, inflacarat si posesiv nativ.

Sarpele de Pamant:

Calm, afectuos, natural, prietenos si usor de abordat. Poate comunica usor cu oamenii. Are puterea sa depaseasca problemele in timpul confuziei si al dezastrului. Se ia doar dupa propria judecata, nu se lasa influentat. Se multumeste sa munceasca din greu si sa-si primeasca recompensa pentru asta. Dedicat prietenilor, conservator cu banii, harnic, organizat, cu mult farmec si are multi sustinatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s