TIGRUL SI ELEMENTELE

Tigrul de Metal:

Cel nascut in acest semn este activ, foarte inteligent, agresiv, competitiv si pasionat. Cand isi pune ceva in cap nu se lasa pana nu obtine ceea ce vrea. Doreste totul si cat mai repede. Statornic doar cu sine si cu dorintele sale; poate fi influentat foarte usor in orice sens. Are tendinta de a nu analiza situatiile in amanunt si de a trage concluzii pripite.

Tigrul de Apa:

O persoana cu darul de a vedea lucrurile clar si obiectiv. Este un nativ istet si cu inclinatii spre idei noi. Linistit, calm si intuitiv; se bazeaza pe intuitie si comunica usor cu ceilalti oameni. Poate pierde mult timp amanand lucrurile. Isi stapaneste foarte bine emotiile si isi poate pastra concentrarea asupra obiectivelor sale.

Tigrul de Lemn:

Generos si plin de compasiune, ingaduitor si drept. Are multi prieteni si este mereu dispus sa faca orice este necesar pentru a-i ajuta pe ceilalti. Deseori insa, loial doar lui insusi. Putin cam superficial, in opinia lui nimeni nu este de neinlocuit. Foarte priceput in manipularea oamenilor, in folosul lui. Nu ii place sa-si asume prea multe responsabilitati. Disciplina nu il reprezinta si nu suporta limitarile.

Tigru de Foc:

Expresiv si uneori excentric. Foarte energic si entuziast, este mereu pregatit pentru actiune. Un nativ independent, cu o personalitate vibranta si optimista prin care reuseste sa-i atraga pe ceilalti. Foarte generos si cu calitati de lider. Un suflet plin de optimism, un om plin de senzualitate si sinceritate.

Tigru de Pamant:

Un nativ foarte realist. responsabil, si linistit. Nu se lasa dus de val si nu reactioneaza impulsiv. Spirit matur si sensibil. Muncitor sarguincios, posibil sa nu fie stralucitor, insa echilibrat, prudent si cu o capacitate de concentrare foarte mare. Uneori poate deveni insensibil, aspru si trufas. Doreste mereu sa fie in top.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s