APA (aTL):

SEMNIFICATIE: Apa este un element foarte nobil, instabil, care poate semnifica in plan uma fantezia, viociunea spiritului, fecunditatea ideilor.

CULOARE: cea mai potrivita culoare pentru un nativ „Apa” este bleu argintiu, caci exprima cel mai bine tandretea ce ii este atat de caracteristica.

Nativul ”Apa” este o persoana sensibila, foarte bine dotata intelectual, imaginativa si creatoare. Se plaseaza in general in expectativa, caci e prea timid pentru a lua initiativa. Foarte contradictoriu, adeseori poate deruta pe cei ce cred ca-l cunosc; e mai bine de stiut insa ca dincolo de rezerva sa din societate e foarte complexat si prea putin increzator in fortele proprii. Prietenii pot conta intrutotul pe el, caci nu-i va dezamagi niciodata. In plus, e mult mai transparent pentru ei, decat fata de ceilalti. Paseist, dorind adesea sa se fi nascut cu cateva sute de ani mai devreme, realitatea nu-i ofera in general experiente prea placute si el se simte intr-un permanent disconfort, sau chiar amenintat direct, acolo unde altii nu vad nicio primejdie. E foarte sentimental si are o dorinta ardenta de a se simti protejat, intr-o ambianta foarte intima. Activitatile prelungite il obosesc, caci nu se poate concentra prea mult timp asupra unui singur lucru. Pentru a ajunge la o situatie cat de cat stabila, trebuie sa-si supravegheze cu atentie fantezia, ce-l poate conduce altfel catre mari utopii ruinatoare. Felul sau amabil de a se comporta fata de ceilalti, precum si simtul umorului de care dispune din plin il pot promova in relatiile sociale, in pofida relativei sale izolari.

DRAGOSTE:

Are nevoie de protectie si de un raspuns pe masura la dovezile sale de iubire si de tandrete. Timiditatea sa poate fi derutanta pentru partener si-l poate insela asupra adevaratelor sale sentimente. E necesar sa i se castige increderea acestei fiinte dotate si sensibile si sa i se ofere un umar puternic de care sa se sprijine.

TRASATURA DEFINITORIE: tandretea.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Casa, Floarea, Iepurele, Sarpele si Vulturul.

Nu se recomanda: Jaguarul, Maimuta, Soparla, Trestia si Uliul.

Pentru barbati: Casa, Crocodilul, Maimuta si Soparla.

Nu se recomanda: Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s