caine (Izcuintli):

SEMNIFICATIE: se spune despre Caine ca este cel mai credincios prieten dintre toti – si adesea foarte capabil in situatiile grele.

CULOARE: turcoaz – culoarea loialitatii.

”Cainele” este o fire practica, foarte terestru si care nu asteapta nimic de la altii, croindu-si singur drumul in viata. Inteligent, dispunand de o buna intuitie, e foarte competent in profesia pe care o practica si adesea se lasa acaparat de ea in dauna altor activitati. Rareori greseste si niciodata nu cade de doua ori in aceasi greseala. Daca se intampla totusi acest lucru, ii vine foarte greu sa recunoasca faptul de a nu fi infailibil. Transparent in comportamentul cotidian, amabil cu anturajul sau, e in acelasi timp extrem de atent pentru ca prestigiul sau sa nu fie stirbit. Nu crede in minuni, se bazeaza in tot ce intreprinde pe forte proprii si se apropie de oamenii pe care-i simte necomplexati si avand vederi limpezi. Este corect in tot ce face, are un gust elevat in vestimentatie si in decoratiuni, dar nu da dovada de prea multa fantezie in cadrul vietii sale de zi cu zi. El este ca un pendul ce oscileaza ritmic intre camin si locul de munca. Acesta este de fapt idealul sau – anume o existenta decenta, calma si nimic mai mult.

DRAGOSTE:

Are multe preocupari colaterale (legate indeosebi de serviciul sau) si de aceea va fi de multe ori greu de inteles. In rest, este foarte fidel si deschis catre partenerul sau. Detesta complicatiile.

TRASATURI DEFINITORII: loialitate, simt practic, ingeniozitate.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cainele, Cutremurul, Floarea si Trestia.

Nu se recomanda: Cerbul si Vulturul.

Pentru barbati: Casa, Cainele si Cutremurul.

Nu se recomanda: Craniul, Iarba, Maimuta si Trestia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s