casa (Calli):

SEMNIFICATIE: Casa este mediul in care gasim adapost, siguranta, intimitate si unde faurim planuri generoase pentru viitor.

CULOARE: rosu – pentru actiune, albastru – pentru meditatie.

Cel nascut sub acest semn e cultivat si muncitor, incercand sa-si valorifice la maximum calitatile pentru a obtine rezultate pe masura. Are simtul exactitatii si al ordinii si acest lucru il va ajuta mult in viata. Nu e un optimist, in mare parte avand de altfel dreptate, caci nu s-a nascut norocos, iar prima parte a existentei sale (adolescenta si tineretea) e in general nefericita. Fortele sale nu sunt mari, dar e bine dotat (intelectual, indeosebi) si se organizeaza eficient. Are un spirit cercetator, analitic si e un polemist redutabil, sclipitor adesea, dand dovada de o logica perfecta si de o buna pregatire a subiectelor. Devine nu de putine ori vorbaret si foarte sociabil, fara a agrea insa grupurile mari, ori un trai mai indelungat in mijlocul unei comunitati boeme. Marile sale dorinta (enumerate la sectiunea ”semnificatie”) si le implineste in mijlocul familiei; unde va avea o existenta fericita datorita talentului lui deosebit de a o forma si de a o mentine apoi. El oscileaza de-a lungul anilor intre pragmatism si romantism – primul provenind din necesitate, al doilea din inclinatiile sale naturale; va reusi in cele din urma sa le concilieaza in mod firesc.

In general calm, retinut (desi cu o sensibilitate bogata, reuseste sa se stapaneasca de la excese asociale), are uneori izbucniri de manie, atunci cand se simte nedreptatit in mod flagrant.

DRAGOSTE:

Conceptiile sale morale riguroase ii pot provoca procese de constiinta, atunci cand vin in conflict cu eventuale aventuri. De regula e foarte multumit cu o viata armonioasa de familie.

TRASATURI DEFINITORII: cauta mereu intimitate, siguranta si sa-si realizeze proiectele.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cainele, Craniul, Crocodilul, Ploaia si Vantul.

Nu se recomanda: Floarea, Soparla si Uliul.

Pentru barbati: Cerbul, Crocodilul, Floarea, Jaguarul, Ploaia, Sarpele, Soparla si Uliul.

Nu se recomanda: Cainele, Vantul si Trestia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s