craniul (miquiztli):

SEMNIFICATIE: in acest context ”Craniul” este simbolul distrugerii si al interiorizarii profunde, al cufundarii in nemiscare.

CULOARE: nevoia de pace interioara este cel mai bine exprimata de albastrul deschis, culoarea seninatatii cerului.

Nativul acestui semn are drept caracteristica principala susceptibilitatea aproape maladiva ce-l face sa fie mereu framantat si nelinistit. Foarte sensibil, stimulii proveniti din viata reala ii provoaca nu de putine ori reactii disproportionale. Din aceasta cauza nu e prea sociabil si se inchide in sine, devenind un taciturn ce da uneori impresia ca ii dispretuieste pe ceilalti, simtindu-se superior. In realitate este foarte neincrezator in fortele proprii si acest lucru il lipseste aproape complet de dorinta de a lua initiative in cadrul comunitatii in care traieste. In compensatie, are numeroase toane, insistand adeseori cu multa risipa de energie pentru realizarea lor. Nu e lipsit insa de intelepciune, dimpotriva. Umorul sau e de multe ori sarcastic, dar de buna calitate. In general melancolic, nemiscat in izolarea sa, se poate anima pentru o perioada de timp in vederea realizarii unor proiecte scumpe lui. Are nevoie de mai multi prieteni decat crede el. Debutul sau in viata nu va fi prea favorabil, dar in timp reuseste sa aseze lucrurile asa cum doreste.

DRAGOSTE:

Familia este foarte importanta pentru nativul acestui semn, caci ea reprezinta mediul introvert si stabil in care-si poate gasi linistea. Trebuie sa caute deci o persoana cu aceleasi conceptii asupra caminului si atunci va fi pe deplin fericit.

TRASATURI DEFINITORII: sensibilitate excesiva, interiorizare.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Floarea, Sarpele si Soparla.

Nu se recomanda: Iarba.

Pentru barbati: Casa, Cerbul, Crocodilul, Floarea, Ploaia, Soparla si Uliul.

Nu se recomanda: Cainele, Iarba si Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s