cutremur (ollin):

SEMNIFICATIE: Cutremurul indica instabilitate, precum si nelinistea dinaintea unor schimbari de mai mica sau mai mare amploare.

CULOARE: galbenul semnificand deopotriva exuberanta ce-i este proprie, dar si o timiditate bine disimulata.

Nativul acestui semn este o fire vesnic nelinistita, frematatoare; ii vine foarte greu sa conduca o actiune cu calm si de aceea adeseori o iroseste si devine neproductiv. Total neincrezator in fortele proprii, ori in ale altora, el se lasa prins intr-o agitatie perpetua, de neinteles pentru ceilalti. Destinul sau este supus in mare masura hazardului si diverselor conjuncturi particulare; cu alte cuvinte se afla adesea in deriva, fara ca el sa realizeze acest lucru, ori fara sa-si dea seama de cauza. Inteligent, plin de idei si cu o fantezie fecunda, isi poate fascina uneori anturajul prin stralucirea sa si deschiderea catre acesta, deschidere care este insa doar aparenta.

E un tip onest, dar uneori ambitiile sale pot veni in conflict cu aceasta trasatura. Nu suporta sa stea mai mult timo intr-un loc (ori situatie) si e avid de noutati. Foarte intempestiv, ii lipseste de regula stapanirea de sine, ceea ce ii cauzeaza mari neplaceri.

DRAGOSTE:

Nu pare facut pentru familie din cauza temperamentului sau, dar ar fi totusi un lucru pozitiv daca si-ar putea disciplina pornirile necontrolate si imaginatia intr-un asemenea cadru. Alearga perseverent dupa o fiinta ideala, realitatea dezamagindu-l crunt in aceasta privinta. Spiritul sau stoic il va ajuta sa treaca insa peste aceste incercari. Are un farmec cert, o anume arta a seductiei, senzualitate, dar si tendinta spre infidelitate. Femeile ”Cutremur” sunt adesea foarte frumoase si elegante.

TRASATURA DEFINITORIE: nelinistea.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cainele, Cerbul, Cutremurul, Trestia si Vantul – in mod deosebit.

Nu se recomanda: Maimuta, Soparla si Uliul.

Pentru barbati: Cainele, Iepurele si Jaguarul – in mod deosebit.

Nu are conflicte cu nici unul dintre celelalte semne.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s