floarea (zochitl):

SEMNIFICATIE: o floare inspira in general un sentiment de buna dispozitie, amabilitate, politete, dar si o anume inclinatie spre frivolitate.

CULOARE: roz si auriu, exprimand suavitatea si exuberanta caracteristice nativului acestui semn.

”Floarea” este foarte amabila, prevenitoare, sociabila si plina de farmec. Se afla intr-o permanenta miscare si se preocupa frecvent de problemele altora. Scanteietoare in societate, mondena, la curent cu toate noutatile, va incanta pe toata lumea datorita modului ei foarte deschis de comportament. E corecta in relatiile cu toti cei din preajma sa si foarte saritoare atunci cand acestia au nevoie de ajutor. Foarte vesela, aduce intotdeauna cu ea un aer de buna dispozitie si e foarte apreciata pentru acest lucru.

Ceea ce ii lipseste cu desavarsire este perseverenta in actiunile pe care le initiaza, orice obstacol descurajand-o si determinand-o sa abandoneze totul, fara ca acest lucru s-o indispuna prea tare. Da de asemenea dovada de multa inconsecventa si frivolitate, trasaturi care pentru unele firi mai grave pot deveni teribil de suparatoare. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ea sunt distractiile de orice gen. Are bun gust, e foarte eleganta, iar ca femeie indeosebi, e fascinanta. Este usor de ”domesticit” in acest caz; cu barbatii – Floare insa e mai dificil sa ai de-a face, intr-o legatura mai durabila, din cauza lipsei lor de idealuri in dragoste.

DRAGOSTE:

femeia – Floare se remarca prin fidelitate, daca traieste in armonie cu partenerul sau. Va fi o buna casnica, neabandonandu-si insa niciun moment celelalte preocupari. Barbatul – Floare e mai greu de prins in lanturile casniciei, el preferand uneori sa ramana celibatar.

TRASATURI DEFINITORII: suavitate, sociabilitate, solicitudine, mondenitate.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Casa, Craniul, Sarpele, Trestia si Vulturul.

Nu sunt contraindicatii pentru niciun semn.

Pentru barbati: Cainele, Craniul, Cutitul, Iarba, Iepurele, Maimuta, Sarpele si Trestia.

Nu se recomanda: Casa, Cerbul si Vulturul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s