iarba (Malinalli):

SEMNIFICATIE: primele fire de iarba ale primaverii ce apar din zapada simbolizeaza forta acestui anotimp, caldura (sufleteasca) si trezesc sentimentul de solidaritate.

CULOARE: negrul – culoarea sensibilitatii, ca si tonurile neutre.

”Iarba” este deosebit de sensibila si din aceasta cauza ea poate actiona uneori autodistructiv. E foarte inteligenta si are un exceptional spirit de organizare, ce o poate face foarte apreciata de catre ceilalti. Adeseori tinde catre un anume spirit de autoritarism, in virtutea multiplelor sale capacitati intelectuale si pe fondul permanentului sau dezechilibru emotional. In general timida, retrasa, isi compenseaza aceasta izolare relativa prin bruste accente de inviorare, adeseori foarte puternice. Are ambitii mari si forta pentru a si le realiza, trebuie insa sa nu-si asasineze anturajul prin scrupulozitatea sa, excesiva uneori. Ii displace sa fie singura, caci acest lucru o deprima, fiind in esenta o fire melancolica si neincrezatoare in fortele proprii. Exista la ea o voluptate a amaraciunii, a pesimismului in general. Adeseori da impresia ca traieste pe seama adversitatilor de tot felul, asemeni firului de iarba a carui principala ratiune de a exista pare sa fie infruntarea grelei ierni ce e pe sfarsite.

DRAGOSTE:

in genere foarte solidara, ”Iarba” este in iubire afectuoasa si de o tandrete nesfarsita. Uneori devine chiar sufocanta pentru partener. Are nevoie de un raspuns la acelasi inalt nivel. Este foarte credincioasa si isi iubeste mult copiii si cadrul familial.

TRASATURI DEFINITORII: sensibilitate, tandrete, spirit de solidaritate, vointa.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Cerbul, Floarea, Jaguarul, Maimuta, Sarpele, Soparla si Uliul.

Nu se recomanda: ceilalti.

Pentru barbati: Cerbul, Crocodilul si Soparla.

Nu se recomanda: Iarba si Vulturul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s