Jaguarul (ocelotl):

SEMNIFICATIE: Jaguarul este un animal superb, foarte curajos, dezinvolt, imprevizibil si niciodata in repaus.

CULOARE: culoarea acestui semn este cea care simbolizeaza actiunea, curajul si pionieratul in orice domeniu – anume rosul.

Nativul acestui semn se caracterizeaza prin dinamism, curaj si impulsivitate, trasaturi care-l imping catre o permanenta agitatie. Spre deosebire de ”Iepure” insa, el se poate controla, astfel incat sa ajunga la rezultatele dorite. Calitatea sa cea mai de seama, care-l individualizeaza in cadrul unei colectivitati si-l face iubit, este felul sau foarte degajat, natural de a se impune – in societate si in general in tot ce intreprinde. Aceste actiuni sunt cu siguranta foarte numeroase, nu insa si profunde. Este, din acest punct de vedere, superficial si esenta lucrurilor ii scapa sistematic. Inconjurat de suporteri, Jaguarul poate deveni uneori foarte egoist si chiar dispretuitor in atitudinea sa fata de ei. Tenace si avand multe initiative la activ, el prinde repede gustul puterii si va face adeseori o figura buna ca lider. Viata sa este foarte interesanta, plina de neprevazut, reusind sa-si atinga scopurile fixate; acestea, dealtfel, variaza de la o epoca la alta, nefacandu-si probleme prea mari pentru viitor si neavand resentimente fata de trecut; ceea ce-l intereseaza e doar clipa prezenta.

Are o mare inclinatie catre studiu si doreste sa fie informat corect despre diversele subiecte care-l intereseaza. Nu suporta sa fie ingradit, la propriu sau la figurat.

DRAGOSTE:

deosebit de senzual, este foarte impulsiv, generos, pasionat si degajat, toate aceste trasaturi alcatuind un cocktail exploziv. Iubirile sale se vor caracteriza prin orice, numai prin echilibru nu. Ca experienta insa pentru partener, o relatie cu el va fi extrem de interesanta.

TRASATURI DEFINITORII: dezinvoltura, curaj, imprevizibilitate, dinamism.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Casa, Crocodilul, Iepurele, Maimuta, Trestia si Vulturul.

Nu sunt contraindicatii pentru niciun semn.

Pentru barbati: Iarba si Trestia.

Nu se recomanda: Cerbul si Vulturul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s