maimuta (ozomatli):

SEMNIFICATIE: Maimuta este un animal deosebit de agil si care se aventureaza cu mult curaj in copaci necunoscuti, agatandu-se de o liana sau de alta.

CULOARE: violetul, ce pune in evidenta originalitatea acestui semn si ascunde totodata o anume melancolie, mai greu de sesizat la prima vedere.

Nativul acestui semn se dovedeste a fi o persoana complet necomplexata, spontana, dinamica si curajoasa. Foarte sociabil, e iubit de ceilalti pentru prezenta sa agreabila si dezinvoltura cu care se misca. Nu isi impune niciun autocontrol, nu se retine de la nimic si ajunge adesea in situatii periculoase. Nu este el insa omul care sa se sperie asa usor, ba chiar s-ar parea ca respectivele situatii ii stimuleaza imaginatia. Plin de entuziasm, de fantezie si fara niciun pic de tact, trece pe langa ceilalti drept un aventurier plin de idei originale. Programele impuse, il irita, nu accepta nicio regula, totul trebuie sa fie liber de orice constrangere. Ceea ce are de spus, spune imediat si fara menajamente. Nu tine la suparare, caci i se pare prea meschin sa se consume pentru asa ceva. Asta nu inseamna insa ca nu se infurie. Viata sa este foarte agitata si supusa exceselor de tot felul.

DRAGOSTE:

nerealismul nativului se manifesta si aici si iubirile lui sunt deosebit de zbuciumate. E generos si romantic, dar total lipsit de diplomatie. Nu vrea sa lase nimic de la el, totul trebuie sa vina de la partener. Ceea ce are deja nu-l multumeste pe deplin si in cazul sau se verifica in mod sistematic proverbul care spune ca: ”mai binele este dusmanul binelui”. Sentimentele lui se bazeaza mult prea putin pe ratiune.

TRASATURI DEFINITORII: agilitate, gust pentru excese, lipsa de tact, dezinvoltura, spirit de aventura.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Apa, Crocodilul, Floarea si Uliul.

Nu se recomanda: Cainele si Trestia.

Pentru barbati: Iarba, Ploaia, Sarpele, Trestia si Uliul.

Nu se recomanda: Apa, Casa, Cutremurul, Cutitul. Vantul si Vulturul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s