ploaia (Quiahuitl):

SEMNIFICATIE: Ploaia indeamna la meditatie, in atmosfera intima a caminului si calmeaza persoanele sensibile sau complexate.

CULOARE: alb, culoarea ce evoca in cel mai inalt grad puritatea.

”Ploaia” este o fire introvertita, foarte sensibila si generoasa. Inclinata fiind spre meditatie si paseism, trecutul are o mare importanta si o semnificatie deosebita pentru ea. Nu e exclusivista, accepta cu naturalete si alte opinii decat ale sale, dar se dovedeste, pe de alta parte, foarte tematoare si prudenta in relatiile cu ceilalti. Aceasta pentru ca primeste toate replicile mai ”tari” in inima si poate fi ranita de gesturi care pe altii i-ar lasa indiferenti. Emotiva si imaginativa, isi imbogateste continuu universul sau interior si ajunge sa duca o a doua viata, in paralel cu cea reala. Trairile sale sufletesti sunt foarte oscilante, de aceea ii va nedumeri de multe ori pe ceilalti prin rezerve nejustificate, la prima vedere. Nehotararea de care da dovada ii poate atinge si avaria foarte grav interesele reale. Dincolo de aceasta inconsecventa in sentimente si atitudini, care-i prejudiciaza numeroasele sale relatii cu oamenii atrasi de farmecul ei, trebuie vazut ceea ce ramane intotdeauna constant, anume acele trasaturi definitorii descrise mai sus.

Viata sa va fi implinita atunci cand se va aseza intr-un cadru familiar intim, alcatuit din persoane credincioase si carora sa le poata darui intreaga sa afectiune.

Nu are niciun fel de inclinatii pentru actiune, neprezentand catusi de putin o persoana dinamica.

DRAGOSTE:

ii plac legaturile durabile, dar nu va fi intotdeauna in stare sa le realizeze, din cauza inconsecventei sale. Dragostea o invioreaza, o stimuleaza si o face mai putin opaca.

TRASATURI DEFINITORII: emotivitate, sensibilitate, altruism, inconsecventa, imaginatie, dorinta de intimitate.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Apa, Craniul, Floarea si Maimuta.

Nu se recomanda: Trestia.

Pentru barbati: Casa si Soparla.

Nu se recomanda: Cainele, Iarba, Trestia si Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s