soparla (quetzpallin):

SEMNIFICATIE: Soparla dovedeste agilitate, vioiciune si instabilitate. Este binecunoscut faptul ca incercand sa prinzi o Soparla ramai doar cu coada ei, acest lucru sugerand o fire ”alunecoasa”.

CULOARE: rosul stralucitor pune foarte bine in evidenta felul de a fi vioi si ager al nativului acestui semn.

”Soparla” este o fire careia nu-i place sa depinda de nimeni si de nimic, individualista si avand multe experiente la activ, in toate domeniile. Ea nu se poate fixa intr-un loc, e foarte dinamica si simte mereu nevoia unei activitati. Este deci foarte instabila, trasatura dezvoltata pe fondul unei mari emotivitati. Poseda un bun simt al umorului care o va ajuta sa straluceasca in societate – aceasta fiind una dintre ambitiile ei cele mai mari. Are reflexe rapide, o inteligenta prompta si o imaginatie debordanta. Doreste in permanenta lucruri si situatii noi, altfel se plictiseste. Drumul sau nu e intotdeauna acelasi cu al majoritatii, ea fiind cunoscuta ca o originala. E ahtiata dupa petreceri, muzica si anturaj de o veselie nestavilita. Uneori are scurte perioade de melancolie, alternate rapid cu iesiri exuberante in societate; nimic nu dureaza prea mult la o Soparla. Ii plac obiectele de gust si e pasionata de arta.

DRAGOSTE:

sentimentala, afectuoasa, ea se caracterizeaza insa si aici prin instabilitate, trecand de la starile de tandrete la cele de enervare cu mare usurinta. Nu e intotdeauna simplu sa convietuiesti cu o asemenea persoana. In general e loiala partenerului, dar nu-i displac aventurile si nu tine cu tot dinadinsul sa aiba o singura iubire. In ”palmaresul” ei figureaza cu siguranta mai multe. Poate avea dezechilibrare sexuala pe fond emotiv.

TRASATURI DEFINITORII: individualism, instabilitate, originalitate.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Apa, Casa, Craniul, Iarba, Iepurele, Ploaia, Uliul si Vulturul.

Nu se recomanda: restul.

Pentru barbati: Craniul, Crocodilul, Floarea, Iarba si Trestia.

Nu se recomanda: Casa, Cerbul, Cutitul, Uliul si Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s