trestia (acatl):

SEMNIFICATIE: Trestia batuta de vant in toate directiile sugereaza instabilitate, agitatie, dorinta depasirii propriei conditii.

CULOARE: rosu carmin, viu – pentru spiritul hotarat si activ al nativului. Albastru intens – pentru meditatia asupra problemelor premergatoare actiunii.

”Trestia” e o fire foarte agitata, instabila, care se misca in toate directiile posibile pentru a-si atinge scopurile. Faptul ca e totusi inradacinata intr-un loc pare sa indice sursa unei anume nemultumiri, care in timp se poate amplifica si transforma in nefericire. E foarte curajoasa si voluntara atunci cand trebuie sa se mobilizeze pentru invingerea greutatilor. Nu se pierde in consideratii inutile, fara legatura cu ceea ce urmareste intr-un moment sau altul; inteligenta sa se adapteaza de minune a tipul de problema care-i apare in fata si ca atare o rezolva rapid. Meditatia prelungita mai mult decat e cazul nu e pentru ea, caci doreste sa treaca la actiune de indata ce e posibil. Din exterior, Trestia poate parea mai superficiala si mai increzatoare in fortele proprii decat e in realitate; aceasta intrucat simte mereu nevoia sa se justifice prin rezultate concrete. Nu e intotdeauna foarte sincera si nici prea conventionala, deoarece in general nu-i place sa se piarda in majoritate.

DRAGOSTE:

in acest domeniu, Trestia actioneaza prompt si rapid, neplacandu-i asteptarile lungi si inutile. Dragostea partenerului ii inzeceste fortele in toate sferele de activitate, devenind astfel imbatabila. Usor superficiala, are nevoie de afectiune pentru a se simti in siguranta, lucru care va da o anume stabilitate legaturilor sale.

TRASATURI DEFINITORII: originalitate, dinamism, agitatie, curaj, inteligenta pragmatica.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Floarea, Jaguarul, Sarpele, Soparla si Uliul.

Nu se recomanda: Casa, Cainele, Maimuta, Ploaia, Vantul si Vulturul.

Pentru barbati: Cainele, Cerbul, Crocodilul, Cutremurul, Cutitul, Floarea, Iepurele, Jaguarul, Uliul si Vulturul.

Nu se recomanda: Iarba si Maimuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s