uliul (cozcaquauhtli):

SEMNIFICATIE: Uliul e o pasare singuratica, puternica si cu intentii nu foarte transparente. Forta sa il va face un adversar de temut.

CULOARE: gri-albastrui, asemanatoare nuantei cerului de dupa furtuna.

”Uliul” se controleaza in general foarte bine si ofera celorlalti un sentiment de siguranta, prin calmul pe care-l afiseaza in mod firesc. Agreabil, nesofisticat, linistit, nu se hazardeaza in nicio actiune riscanta pe care s-o regrete mai tarziu. Elegant, prefera vestimentatia neextravaganta si in ton cu moda. Simtul umorului pe care il poseda e foarte dezvoltat si el trece de la notele blande la cele mai ironice, fara ca prin aceasta sa lezeze pe cineva. ”Uliul” da dovada de multa responsabilitate in tot ce intreprinde si morala sa e foarte clara in aceasta privinta. La randul sau, doreste sa fie respectat si neingradit in spatiul sau de viata si de actiune; in caz contrar, se mobilizeaza exceptional si adversarul sau trebuie sa se pregateasca pentru o batalie crancena, in care de regula ”Uliul” castiga. In rest, e un om foarte tolerant, chiar daca la prima vedere pare un ”dur”. Intentiile sale ii sunt clare numai lui si nu si le dezvaluie prea usor. El nu are nevoie de niciun ajutor in planurile sale, bazandu-se exclusiv pe fortele proprii, care sunt considerabile. E inteligent si poseda o memorie foarte buna. Doreste sa traiasca in pace sufleteasca si sa nu aiba conflicte cu nimeni; isi realizeaza treptat toate ambitiile, de-a lungul unei vieti foarte lungi, linistite si fericite.

DRAGOSTE:

nu tine neaparat sa aiba un partener, daca acesta nu corespunde exigentelor sale; persoana – Uliu iubeste mai mult singuratatea. Cand se indragosteste o face cu calmul sau obisnuit si nu-si pierde in general capul dupa persoana iubita. Doreste doar legaturi profunde si stabile, respingand flirturile ca pe o pierdere de timp. Nu e prea usor sa-i intri in gratii, dar cine reuseste isi asigura pentru tot restul vietii un partener foarte fidel, apropiat caminului si foarte intelegator.

TRASATURI DEFINITORII: stapanire de sine, simtul umorului, responsabilitate, liniste sufleteasca.

COMPATIBILITATE CU:

Pentru femei: Casa, Craniul, Crocodilul, Maimuta, Sarpele, Trestia si Uliul.

Nu se recomanda: Cutremurul, Iarba si Jaguarul.

Pentru barbati: Casa, Cainele, Maimuta, Ploaia, Sarpele si Soparla.

Nu se recomanda: Apa, Iepurele si Vantul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s