zodiacul aztec

INTRO:

Zodiacul Aztec are un sistem total diferit de cel European cu care deseori este confundat. Semnele nu reprezinta o constelatie, ci un nume de zeu care il guverneaza. Aceasta astrologie este diferita de oricare alta cu care noi ne-am familiarizat.

NOTE:

Este posibil ca zodia de baza sa fie in flagranta contradictie cu caracterul de fapt al unei persoane, in sensul ca ar putea indica o persoana exuberanta, cand de fapt aceasta ar putea fi foarte rezervata – sau invers. In acest cazm consultantul zodiacului va face „Turul de Orizont” descris in tabelele cu zoii si isi va alege o alta zodie de baza (sau chiar doua-trei) dintre cele pe care le simte mai aproape de temperamentul si modul sau de manifestare. Ca indicii ajutatoare se pot folosi culorile preferate si/sau (in)compatibilitatea cu persoane apropiate.

Este posibil de asemenea ca o persoana sa-si schimbe zodia cu timpul, urmand o evolutie fireasca a personalitatii sale. In general insa, noua zodie va face parte din aceeasi ”tabara” din care era si prima (introverta sau extroverta). E greu de presupus ca acea persoana poate trece, chiar intr-o perioada mai lunga de timp, de la un caracter rezervat si linistit la unul social si plin de neastampar – sau invers.

Oferim cititorului doua tabele ale anilor de nastere, cel de-al doilea putand fi consultat in cazul in care la primul s-a inregistrat acea contradictie flagranta amintita anterior. In afara acestor doua tabele, cititorul isi poate identifica si alte zodii de baza, dupa cum am aratat inainte.

(In tabelele anilor de nastere se cauta cifra corespunzatoare anului nativului, cifra care indica numarul tabelului pe luni si zile, in care se va cauta semnul persoanei respective).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s