Darurile universului pentru fiecare zodie

BERBEC

CONDUCATORUL, cel care este peste toate.

In Berbec se regaseste unul dintre atributele cele mai importante si anume abilitatea de a conduce.

Berbecul are entuziasm, vointa, tarie de caracter, curaj si capacitatea de a discerne raul de bine. Poate fi un conducator excelent daca isi tine sub control impulsivitatea si tendinta sa innascuta spre agresivitate.

TAUR

LUCRATORUL, cel care se implica.

In Taur regasim o calitate importanta, aceea de a misca si de a pune lucrurile in functiune. Taurul este omul actiunii, al miscarii, chiar daca adesea isi reneaga aceasta calitate, complacandu-se in confortul rutinei.

Autentic si pragmatic, dorind stabilitate si bine in lume, prin perseverenta si rabdare, Taurul face lumea din jurul sau sa functioneze optim.

GEMENI

SUBLIMUL, cel care da posibilitatea de-a alege.

Universul are doua fete: una vizibila si una invizibila, una care este buna si iertatoare, una care este manioasa si nu mai poate tolera. In nativul Gemeni regasim aceasta caracteristica a dualitatii. Nativul Gemeni are o personalitate contradictorie.

Este adaptabil, comunicativ, sociabil, deschis dar si rautacios, nesincer si oportunist. Este inteligent, insa usor instabil.

RAC

IUBITORUL, cel care iubeste fara masura.

In Rac gasim unul dintre cele mai frumoase atribute ale universului: iubirea. In mainile noastre insa, ale oamenilor, iubirea poate fi o arma cu doua taisuri.

Racul are abilitatea de a iubi. Uneori simte ca acesta este darul si binecuvantarea vietii sale, alteori simte ca iubirea ii aduce suferinta. Racul este afectuos, bland si sensibil, insa poate fi ranit usor prin cuvinte si fapte.

LEU

INITIATORUL, cel care actioneaza si instaureaza.

In Leu regasim atributul de a da nastere inceputurilor. Este o calitate pe care nu o au multi.

Leul este activ, dinamic, in permanenta actionand, in permanenta dorind sa instaureze o noua ordine a lucrurilor sau sa deschida un drum, fie pentru el, fie pentru altii. Spre deosebire de univers, pacatul sau fiind vanitatea.

FECIOARA

GRATIA, cea care vindeca si se indura.

Fecioara are insamantata in esenta sa o trasatura splendida: abilitatea de-a vindeca, de-a aduce alinare, de a da speranta.

Empatica si intelegatoare, Fecioara poate vindeca sufletele celor din jur. Este meditativa, modesta si deschisa catre ceilalti, percepandu-se pe sine ca pe o piesa in marele sah al vietii.

Avand asteptari mari de la ea insasi si de la ceilalti, pacatul ei ocazional este acela de a se lasa prea usor dezamagita, criticandu-i pe cei pe care ii iubeste.

BALANTA

CREATORUL, cel care da nastere.

In Balanta regasim abilitatea de a crea frumosul, de a-l iubi, de a-l propaga. Fizic si intelectual, Balanta este o zodie atragatoare, atrasa de arte, de armonie si de frumos.

Balanta naste uneori frumosul prin puterea cuvantului, avand abilitati scriitoricesti. Este senzuala, rationala si idealista in acelasi timp, avand tendinta de a deveni dependenta de persoanele pe care le iubeste.

SCORPION

MANIOSUL, cel care se manifesta.

In Scorpion regasim atributul de a se mania. Mania denota o fire usor excitabila, pasionala si arzatoare, preocupata intens de viata si de ideea de dreptate. Scorpionul are o personalitate inconjurata de mister, iar reactiile sale nu pot fi niciodata prevazute in totalitate.

Puternic din fire, Scorpionul ajunge acolo unde isi propune. Universul nu este sarcastic si nici nu critica… Asta uita omul Scorpion.

SAGETATOR

UNIFICATORUL, cel care uneste.

In Sagetator regasim armonia unitatii. Sagetatorul este o fire pasnica si pacificatoare, militand pentru construirea unei lumi mai bune in jurul sau.

El este cel care accepta identitatile asa cum sunt, incercand sa-i faca pe ceilalti sa se accepte ca atare, in loc sa incerce sa se schimbe unii pe altii. Sagetatorul este totodata un explorator, un iubitor al libertatii, dar si o zodie integra, cu un cod personal inalt.

CAPRICORN

PUTERNICUL, cel care instaureaza suveranitatea.

In Capricorn regasim atributul puterii. Prin insasi esenta sa, Capricornul inspira tarie, potential, capacitate. Capricornul are o personalitate care fascineaza fiindca pare imposibil de descifrat in totalitate.

Ferm si hotarat, stie ce sa faca si cum sa faca sa ajunga acolo unde isi doreste. Este energic si ii poate domina cu usurinta pe cei din jurul sau. Atinge usor succesul, se impune, influenteaza, ia decizii, este ascultat si respectat.

VARSATOR

UNICUL, cel care metamorfozeaza.

In Varsator regasim trasatura unicitatii. Varsatorul poate fi oricum, insa numai la fel ca ceilalti nu. Aceasta zodie se distinge prin originalitate, printr-un fel atipic de a fi, de a gandi sau de a simti.

El este cel care vrea sa schimbe, sa preschimbe si sa transforme societatea si lucrurile.

Este un inovator si un iubitor al dreptatii, iar firea sa poate fi imblanzita, insa niciodata supusa in totalitate. Intr-o forma sau alta, intr-un domeniu sau altul, Varsatorul metamorfozeaza viata in jurul lui.

PESTI

RABDATORUL, cel care iese din timp.

In Pesti regasim un atribut esential si anume rabdarea.

Nativul Pesti este tolerant si ingaduitor si poate suporta nedreptati sau suferinte fara sa caute razbunarea, fara sa urasca. Este loial si doreste sa isi dedice viata celor din jurul sau.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s