cELE DOUA FEMEI DE AUR DIN ZODIACUL EUROPEAN:

Iti vine greu sa crezi ca exista ceva mai pretios decat aurul, elementul care i-a determinat pe alchimisti sa isi puna viata in pericol incercand sa gaseasca formula pietrei filozofale? Da, sunt femeile de aur ale zodiacului, care au fost inzestrate de astre cu inteligenta, sensibilitate si un nivel de rezilienta mentala care le transforma in niste invingatoare!

Spre deosebire de zodiile care au atingerea lui Midas, nativele de aur ale zodiacului sunt mai putin pragmatice, dar mult mai empatice, punand fericirea celorlalti pe primul plan.

Sunt pretioase, nu se dau niciodata batute, iar trecerea timpului le adauga doar prestanta si distinctie; femeile de aur ale zodiacului sunt rare, asa ca trebuie sa le identifici pentru a sti pe cine este bine sa pastrezi in preajma ta. Te regasesti printre cele doua femei de aur din zodiac? Descopera!

RAC:

Femeia Rac nu are doar o inima de aur, ci intreaga ei persoana pare facuta din acest element! Nativa acestei zodii este, fara indoiala, una dintre cele mai calde si empatice persoane pe care le vei intalni de-a lungul vietii. Constienta de calitatile ei, femeia nascuta sub semnul Racului te va ajuta sa iti constientizezi propriile rezerve de generozitate si bunatate, asa ca te poti considera cu adevarat norocos sa te afli in preajma ei. Femeile Rac nu sunt imune in fata trecerii timpului, insa trecerea anilor pare sa le faca o favoare acestora. Ramai alaturi de nativa din Rac pentru o perioada mai lunga si vei putea observa cum devine mai rafinata si mai eleganta atat in prezenta, cat si in atitudine, pe masura ce inainteaza in varsta. Fiecare zi petrecuta alaturi de femeia Rac este o lectie de viata, un lucru de care te vei putea convinge imediat ce ajungi sa o cunosti!

BERBEC:

Precum aurul, femeia Berbec stie cum sa se faca remarcata nu prin stridenta, ci prin distinctie si pretiozitate. Poate ca nu pare asa la prima vedere, insa este o adevarata binecuvantare sa te numeri printre apropiatii nativei din Berbec. Vei descoperi in ea nu doar un prieten de nadejde, ci si o adevarata inspiratie de conduita morala. Pentru cei care nu o cunosc foarte bine, femeia Berbec pare imprevizibila si vulcanica, insa, odata ce ii vei castiga increderea, vei descoperi in ea o adevarata resursa de energie pozitiva si forta interioara. Asa cum pepitele de aur pot fi greu de recunoscut, printre minereuri si sedimente, femeia Berbec te va trezi la realitate atunci cand treci prin clipe dificile si te va face sa realizezi ca un dezastru poate fi, de fapt, una dintre minunile pe care le-ai asteptat.

Un gând despre „cELE DOUA FEMEI DE AUR DIN ZODIACUL EUROPEAN:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s