ZODIILE CARE FORMEAZA CUPLURI PANA LA FINAL. SUNT SUFLETE PERECHE

Nu toate zodiile fac casa buna impreuna si nu toate se potrivesc in relatia de cuplu. Exista insa cateva combinatii care sunt compatibile 100%.

TAURUL & CAPRICORNUL:

Cei doi nativi au in comun o multime de lucruri, motiv pentru care vor si face casa buna impreuna. Taurul cauta stabilitate, la fel ca si Capricornul. Si o gasesc amandoi exact in aceasta relatie. Ambii nativi sunt organizati si niciunuia nu ii place sa amestece planurile. Sunt fideli unul altuia, dar in acelasi timp au nevoie de propriul spatiu si stiu cum sa si-l ofere reciproc. Sunt fara doar si poate suflete pereche, care vor reusi sa duca relatia pana la moarte.

RACUL & SCORPIONUL:

Racul face o pereche extrem de frumoasa cu nativul din zodia Scorpion. Aceasta este poate cea mai reusita asociere. In vreme ce Racul este foarte sensibil si atent la toate detaliile din jurul sau, ii place sa protejeze si sa se simta util, Scorpionul aduce in relatie forta energica, spontaneitatea si creativitatea. Sunt foarte compatibili in mai toate privintele. Stiu cum sa isi construiasca impreuna cel mai bun plan de atac si asta mai ales pentru ca au incredere unul in deciziile celuilalt.

BALANTA & GEMENII:

Balanta si Gemenii sunt foarte compatibili. Balanta poate fi extrem de fericita alaturi de nativul din Gemeni, sansele sa formeze un cuplu armonios fiind de 100%. Persoana nascuta in Gemeni are nevoie alaturi de un om generos, creativ si foarte atent. Si gaseste toate aceste calitati in Balanta. Geamanul, in schimb, aduce in relatie expresivitatea si increderea in sine. Se potrivesc pentru ca sunt amandoi foarte critici si foarte curiosi din fire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s